به دستور رئیس جمهور، سازمان بازنشستگی باید احکام 60 هزار بازنشسته پیش از موعد را تا پایان دی صادر و حقوق و معوقات حقوق این بازنشستگان از پایان دی پرداخت شود
سازمان بازنشستگی احکام 60 هزار بازنشسته پیش از موعد را تا پایان دی صادر می کند و حقوق و معوقات حقوق این بازنشستگان از پایان دی پرداخت می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از دفتر امور رسانه های ریاست جمهوری، با دستور دكتر احمدی نژاد و در جلسه ای به ریاست معاون اول رییس جمهور، درخصوص صدور احکام و پرداخت حقوق بازنشستگان پیش از موعد تصمیم گیری شد.
در این جلسه که با حضور وزرای آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی و رفاه و تامین اجتماعی و معاونان برنامه ریزی و نظارت راهبردی و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور و رییس سازمان بازنشستگی برگزار شد؛ آخرین وضع اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محمد رضا رحیمی با تاکید بر جدیت و عزم دولت برای رفع مشکلات بازنشستگان پیش از موعد تصریح کرد: صدور احکام و پرداخت حقوق بازنشستگان پیش از موعد از جانب سازمان بازنشستگی ضروری است.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه بازنشستگان بیشترین زحمات را در دوران خدمت کشیده و بهترین خدمات را به کشور ارایه کرده اند، گفت: سازمان بازنشستگی باید شفاف به بازنشستگان به عنوان سرمایه های کشور خدمات رسانی کند.
در جلسه رسیدگی به وضع بازنشستگان پیش از موعد همچنین مقرر شد؛ پس از تامین منابع در دستگاه مربوطه و سازمان بازنشستگی با درخواست بازنشستگی پیش از موعد کارمندان موافقت شود.