معاون وزیر تعاون:باسیتی امر ترویج در بخشهای تعاونی و غیرتعاونی به منظور اطلاعرسانی نسبت به این ماده غذایی سالم و همچنین عرضه محصولات دریایی فعال شود و فاصله میان تولید و عرضه محصولات دریایی به لحاظ زمانی کاهش یابد
در بخش شیلات و آبزیان باید روشهای متعارف و سنتی به روشهای صنعتی تبدیل شود و فاصله میان تولید و عرضه محصولات دریایی به لحاظ زمانی کاهش یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایسنا، وهاب فرهمند معاون تشکیل، توسعه و نظارت تعاونیهای وزارت تعاون در مراسم امضای تفاهمنامه چهارجانبه میان وزارت تعاون و سازمان شیلات، میادین میوه و ترهبار، شهرداری و بانک کشاورزی، گفت: یکی از سالمترین و مهمترین منابع تغذیه انسان، محصولات دریایی است که متاسفانه در ایران سرانه مصرف بسیار پایینی دارد.
وی افزود: سرانه مصرف جهانی محصولات دریایی 16 کیلوگرم در سال است، در حالی که در ایران در بهترین حالت 5/6 کیلوگرم است؛ لذا میطلبد که امر ترویج در بخشهای تعاونی و غیرتعاونی به منظور اطلاعرسانی نسبت به این ماده غذایی سالم و همچنین عرضه محصولات دریایی فعال شود و فاصله میان تولید و عرضه محصولات دریایی به لحاظ زمانی کاهش یابد.
فرهمند با بیان اینکه در بخش شیلات و آبزیان باید روشهای متعارف و سنتی به روشهای صنعتی تبدیل شود، اظهار کرد: متاسفانه توقعات در بخش آبزیان آنطور که باید و شاید برآورده نشده و از این جهت باید تلاش کرد تا بخش مردمی تعاون با قوت و قدرت بیشتری در این زمینه وارد شود.