*جهاندیده:کمبود نیروهای با انگیزه و خلاق از مشکلات جدی روابط عمومی ها است
*انتظار این است که روابط عمومی ها برای تغییر و اصلاح فرهنگ سازمانی به منظور تحقق شایسته "همت مضاعف ، کار مضاعف" ، نسبت به مطالعه ، برنامه ریزی و اجرای مناسب امور اقدام کنند
احسان جهاندیده، معاون سخنگو و دبیر شورای اطلاع رسانی دولت توجه روابط عمومی ها به آینده را مهم و ضروری خواند و افزود: با توجه به آن چه که در سیاست های کلان کشور و ابلاغ مقام معظم رهبری درباره چشم انداز 20 ساله کشور وجود دارد، روابط عمومی ها آینده نگری را سرلوحه کار خود قرار دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، معاون سخنگو و دبیر شورای اطلاع رسانی دولت عصر دوشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره روابط عمومی های صنعت نفت که با حضور سید مسعود میرکاظمی وزیر نفت و معاونان وی ، در باشگاه نفت تهران برگزار شد با بیان این مطلب افزود: متاسفانه وجود مشکلات مزمن و ساختاری بسیاری از همکاران ما در روابط عمومی ها را وادار به گذشته نگری و متوقف شدن در شرایط "حال فعلی" کرده و نگاه به آینده و آینده پژوهی در حوزه تخصصی روابط عمومی فراموش شده در صورتی که رمز موفقیت آینده نگری است.
احسان جهاندیده یکی از راه های آینده پژوهی را ارتباط روابط عمومی ها با محافل آکادمیک و دانشگاهی عنوان کرد و اظهار داشت: باید قالب ها را شکست و از نگاه قشری پرهیز کرد.
معاون سخنگوی دولت با تاکید بر ضرورت درس آموزی و تجربه اندوزی از گذشته، خواستار تغییر نگرش روابط عمومی ها شد و افزود گفت: تا زمانی که نگاه ما گذشته نگر باشد، طبیعی است که نمی توان به درستی برای آینده برنامه ریزی کرد.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت تاکید کرد: روابط عمومی ها باید از ابتدای شکل گیری هر طرحی درسازمان و دستگاه متبوع خود حضوری فعال داشته باشند تا بتوانند نقش خود را برای تحقق و رقم زدن مطلوب طرحها در آینده بخوبی درک کنند.
جهاندیده همچنین تاکید کرد: روابط عمومی ها برای موفقیت در برنامه ریزی برای آینده، نیازمند نیروهایی هستند که با آینده نگری، خود را برای تطبیق و رویارویی فعال در شرایط پیش رو آماده کنند.
کمبود نیروهای با انگیزه و خلاق از مشکلات جدی روابط عمومی ها است
معاون سخنگوی دولت تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی روابط عمومی ها این است که بسیاری از نیروهای شاغل در این واحدها انگیزه کافی برای ورود به برنامه ریزی برای آینده را ندارند و مسئولان و مدیران هم زمینه ایجاد این انگیزه را برای آنها فراهم نکرده اند.
جهاندیده در ادامه با تشریح الزامات تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور و کسب رتبه اول در میان کشورهای منطقه ، همت مضاعف و کار مضاعف را از مهمترین این الزامات عنوان کرد و افزود: قطعا برای تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله و جهش کشور به جایگاه شایسته خود نمی توان به ادامه وضع موجود قانع بود و نیازمند تحول جدی در فرهنگ سازمانی و کاری هستیم.
وی افزود: مقید کردن تلاش و همت در شعار سال 89 به کلمه "مضاعف" توسط مقام معظم رهبری بسیار هوشمندانه و ظریف انجام شده است و بیان کننده این نکته مهم است که نباید هیچگاه به آن چه که به دست می آوریم، قانع باشیم و تا جایی که می شود در پی بهتر شدن باشیم.
معاون سخنگوی دولت در ادامه با بیان اینکه اجرای مطلوب شعار "همت مضاعف ، کار مضاعف" نیازمند شناخت دقیق موانع و اشکالات در برابر آن است ، گفت: متاسفانه ما در بحث پیگیری اهداف دچار ضعف و آفت های جدی هستیم و بیشتر به پوسته ظاهری مسائل اکتفا می کنیم.
جهاندیده با بیان اینکه یکی از موانع جدی در تحقق این شعار مهم فرهنگ سازمانی نادرست در کشور است، خاطرنشان کرد:در فرهنگ سازمانی ما بطور شایسته به افراد خلاق و با پشتکار و احساس مسؤولیت جدی توجه نمی شود و انتظار این است که روابط عمومی ها برای تغییر و اصلاح فرهنگ سازمانی به منظور تحقق شایسته "همت مضاعف ، کار مضاعف" ، نسبت به مطالعه ، برنامه ریزی و اجرای مناسب امور اقدام کنند.
در پایان این مراسم ، جوایز نفرات برتر بخش های مختلف نخستین جشنواره روابط عمومی های برتر صنعت نفت توسط سید مسعود میرکاظمی؛ وزیر نفت، احسان جهاندیده؛ معاون سخنگو ودبیر شورای اطلاع رسانی دولت و معاونان وزیرنفت به برگزیدگان اهدا شد.