*معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: سال تحصیلی امسال با شعار تجهیز هنرستانها و مراکز آموزشی شروع میشود و ستاد تجهیزات به ریاست سازمان نوسازی شکل میگیرد
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی 90 - 89 اغلب مدارس روستایی که حداقل 30 درصد از کل مدارس کشور را شامل میشوند به استثنای مدارس شبانه روزی در قالب مجتمعهای آموزشی به فعالیت خواهند پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، ابراهیم سحرخیز در جمع مدیران آموزش و پرورش استان گلستان اظهار داشت: در این مجتمع ها، مدیر مدرسه با حفظ موقعیت بر کار معاونان و معلمان نظارت میکند.
به گفته وی، تبدیل مدارس روستایی به مجتمع با هدف اقتداربخشی به مدیران، توجه به مسایل تربیتی و آموزشی مدارس روستایی، تقویت عدالت آموزشی و افزایش ضریب نظارت بر مدارس انجام میشود.
سحرخیز ادامه داد: توجه به مسایل تربیتی مدارس روستایی، هماهنگی و تعامل بین این مدارس در اتخاذ رویکرد آموزش و پرورش از اهداف دیگر تبدیل مدارس روستایی به مجتمعهای آموزشی است.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برای این که مدرسه کانون تحول فرهنگی باشد، مدیر مدرسه میتواند بر مدرسه و امتحانات نظارت و جلسه هماهنگی و کارگاه آموزشی برگزار کند و به نیازهای روستاییان پاسخ دهد.
سحرخیز افزود: امیدواریم با حمایتهای مدیران، اجرای این امر در سال جاری تجربه خوبی برای سالهای آتی باشد و مشکلات بتدریج رفع شود.
وی ابلاغ بخشنامه ساماندهی آموزشی را یکی دیگر از برنامههای سال تحصیلی جدید خواند و گفت: این بخشنامه با رویکرد بهره برداری از منابع آموزشی و پرورشی تدوین شده و با ابلاغ آن، تدریس تحمیلی از بین میرود، تراکم در شهرها حفظ و بر یک نوبته شدن مدارس تاکید میشود و مراکزپیش دبستانی به خصوص در مناطق دو زبانه پایه و اساس دوره ابتدایی خواهد شد.
سحرخیز ادامه داد: سال تحصیلی امسال با شعار تجهیز هنرستانها و مراکز آموزشی شروع میشود و ستاد تجهیزات به ریاست سازمان نوسازی شکل میگیرد و قریب به یکصد میلیارد تومان با پیش بینی مساعدتهای دیگر از طریق معاونتها به استانها اختصاص مییابد.
به گفته وی، علاوه بر این اعتبار، مدیران کل با کمک استانداران باید 12 درصد اعتبارات عمرانی استانها را به خرید تجهیزات مدارس موجود و جدیدالاحداث که در پروژه تعریف شده، اختصاص دهند. سحرخیز، تعلیم و تربیت را امری کیفی دانست و گفت: نگاه به این نظام باید سرمایه گذاری باشد نه مصرفی و نیروی انسانی در این نظام حرف اول را میزند و نقش معلمان بیبدیل است.