وزیر کشور:گرچه این فتنه انرژی و وقت زیادی از دستگاه ها و مسئولان گرفت، اما موجب افزایش تجربه ماموران انتظامی و مردم شد
وزیر کشور جامعه محوری، تقدم پیشگیری بر برخورد، گسترش و فراگیری امنیت برای همه شهروندان در همه ایام، هماهنگی و همکاری ارگانی با تدوین نقشه راه و جامعه نگری را از اصول برقراری امنیت پایدار در جامعه برشمرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از باشگاه خبرنگاران،مصطفی محمدنجار در همایش انضباط و امنیت اجتماعی افزود: برای مبارزه با سرقت، قاچاق مواد مخدر، روانگردان و کالا و نیز کنترل و کاهش جرائم، همه دستگاه ها از جمله وزارت کشور، نیروی انتظامی، قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی و رسانه ها، باید به صورت همه جانبه و هماهنگ، اقدامات اساسی و پایدار انجام دهند.
وی جامعه محوری، تقدم پیشگیری بر برخورد، گسترش و فراگیری امنیت برای همه شهروندان در همه ایام، هماهنگی و همکاری ارگانی با تدوین نقشه راه و جامعه نگری را از اصول برقراری امنیت پایدار در جامعه برشمرد.
محمدنجار تقویت و توجه ویژه به نهاد خانواده، تقویت هویت ملی جوانان، حرفه ای شدن پلیس در همه سطوح، تقدم امنیت نرم افزاری بر سخت افزاری، اصلاح چرخه مبارزه با جرم، تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی و مبارزه با فساد را از جمله مسائلی دانست که همه دستگاه های مرتبط با برقراری نظم و امنیت اجتماعی باید به آن توجه ویژه داشته باشند.
وزیر کشور افزود: نظام باید در اوج فعالیت های خود، امنیت را برای مردم به ارمغان آورد.
وی گفت: رشد فضائل اخلاقی و انسانی، ارزش های اسلامی، حفاظت از حقوق اجتماعی و ایجاد رضایتمندی مردم و نیز از میان بردن هر گونه ترس و هراس از جامعه، از مهمترین اهداف کلان حکومت اسلامی و سیاست های اصلی دولت دهم است.
وی با بیان این که در زمان طاغوت، میان مردم و نیروهای امنیتی، شکاف وجود داشت، گفت: برخلاف گذشته، نیروهای امنیتی، هم اکنون، حافظ مردم و نظام اسلامی هستند.
محمدنجار در ادامه با اشاره به حوادث سال گذشته افزود: گرچه این فتنه انرژی و وقت زیادی از دستگاه ها و مسئولان گرفت، اما موجب افزایش تجربه ماموران انتظامی و مردم شد. وزیر کشور گفت: با این فتنه، مردم با ابعاد جدید ترفندهای استکبار آشنا شدند.