سایت رسمیاتاق بازرگانی اعتراف کرده که وزیر مراغهای دولت نشان داد که پهنای باندش برای شنیدن نقدها زیاد است چه آن که او دراین نشست سه ساعته خوب انتقادها را شنید و به تفصیل به بیشتر آنها پاسخ داد
سایت رسمیاتاق بازرگانی تهران از پاسخهای کارشناسی و قانعکننده وزیر ارتباطات به انتقادات بخش خصوصی در جلسه امروز با اعضای اتاق بازرگانی، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، اتاق بازرگانی تهران، قدیمی ترین تشکل بخش خصوصی امروز درنشست صبحانهاش میزبان وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات بود.
صبح امروز در سالن اجتماعات قدیمی ترین تشکل بخش خصوصی، مباحثه داغی میان سکان دار IT کشور واهالی کسب وکار درگرفت. دریک سو سخن از گرانی اینترنت بود ونارسایی پهنای باند ودرسوی دیگر،وزیر ومعاونش از سیاستها وعملکرد دولت دفاع کردند والبته درمورد بعضی سیاستها به تفصیل سخن گفتند.
سایت رسمیاتاق بازرگانی اعتراف کرده که وزیر مراغهای دولت نشان داد که پهنای باندش برای شنیدن نقدها زیاد است چه آن که او دراین نشست سه ساعته خوب انتقادها را شنید و به تفصیل به بیشتر آنها پاسخ داد.
وزیر ارتباطات وقتی می خواست به انتقادها وانتظارات فعالان حوزه آی تی پاسخ دهد،پیشاپیش از«صراحت کلامش» عذرخواهی کرد. تقی زاده، این «صراحت» رادر واکنش به سخنانی به کار بست که به زعم او «دور از انصاف» بود:«برخی از صحبتهایی را که در این جمع مطرح شد اگر عامدانه وعمدی نپنداریم باید به حساب ضعف اطلاع رسانی بنویسیم.چراکه فاصله یبسیاری با واقعیتها داشت.»
او با اشاره به انتقادها گفت:« اگر می گوییم برخی شاخصهای بین المللی در حوزه آی تی و ارتباطات را قبول نداریم به این دلیل است که دستیابی به این شاخصها به معنای فروش ارزشهای اسلامی است. برای مثال،یکی از این شاخصههای که متاسفانه به عنوان لکه ننگ جوامع محسوب می شود تجارت پورنوست که به«آی تی» و «اینترنت» چسبیده است. ما می خواهیم در این شاخص اول شویم ؟ مرده شور این شاخص را ببرد.»
دکتر تقی پور در ادامه افزود: «بعضیها غیر مستقیم به این سمت وسو آدرس می دهند،ما هم نمی خواهیم باب تجارت در این حوزه را باز کنیم.»
«توسعه بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات » موضوع دیگری بود که تقی پور به آن اشاره کرد وگفت:«ما تنها سازمانی هستیم که باب مراوده با بخش خصوصی را هم از ناحیه کاربران وهم ازجانب ارائه کنندگان خدمات با تاسیس سازمان تنظیم مقررات (رگولاتوری) به صورت رسمی باز کرده ایم. اما برخی از دوستان کم لطفی می کنند و می گویند نشانی از توسعه بخش خصوصی نمی بینند.»
او گفت که در حال حاضر 5 شرکت در ارتباطات فضایی،4 شرکت در حیطه «وایمکس» و یک هزار و 407 شرکت نیز در بخش سرویس دهی اینترنت در سطح کشور فعال هستند.