نحوه نظارت این دستگاهها به گونهای خواهد بود که میتوانند از طریق سیستمی، انجام سرکشی و تعیین صلاحیت افرادی که قرار است در این دفاتر خدمات ارائه کند نظارت لازم داشته باشند
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت با تأکید بر اینکه در آینده نزدیک دفاتری به غیر از دفاتر پیشخوان دولت نخواهیم داشت، گفت: امکان نظارت سازمانها بر روی دفاتر خدماتی از طریق سیستم خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، سردار رویانیان با اشاره به تشکیل اولین کمیته و کارگروه راهبردی دفاتر پیشخوان، گفت: این کارگروه با حضور اعضا و نمایندگان وزارت ارتباطات، وزارت کشور، وزارت اقتصاد، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، وزارت بازرگانی، بانک مرکزی، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس سازمان ثبت و احوال و رئیس سازمان ثبت اسناد و رئیس شورای عالی استانها تشکیل شد.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت با بیان اینکه در جلسه امروز چندین موضوع مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: یکی از موضوعات مطرح شده تشکیل کارگروه تخصصی برای تعیین خدمات قابل ارائه دولت از طریق دفاتر پیشخوان و IT در منازل و دفاتری که در روستاها و شهرها وجود دارد، بوده است.
به گفته رویانیان، این کمیته قرار است هر چه سریعتر تشکیل شود تا خدمات قابل ارائه دولت براساس اولویت بسته بندی و به بخش خصوصی ابلاغ شود.
*دفاتر پیشخوان دولت استانداردسازی میشود
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در زمینه تعیین استاندارد برای دفاتر پیشخوان دولت در شهرها نیز اظهار داشت: قرار است دفاتر پیشخوان دولت در کلانشهرها از قواره خاصی برخوردار شوند.
همچنین آمایش آنها باید به گونهای باشد که وجودشان باعث ترافیک نشود و مردم از داخل منزل با این دفاتر تماس گرفته یا اینکه بتوانند به صورت پیاده به این دفاتر دسترسی یابند.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت تأکید کرد: این دفاتر باید به گونهای در مناطق و ناحیههای مختلف چیده شود که از تردد زیاد جلوگیری کند.
به گفته رویانیان در جلسه بعدی کارگروه راهبردی دفاتر پیشخوان، استانداردسازی این دفاتر به تصویب کارگروه میرسد.رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت: براساس استانداردسازی نحوه استقرار این دفاتر در شهرها و روستاها متفاوت است.
وی با اشاره به برگزاری اولین همایش دفاتر پیشخوان دولت در تاریخ 10 مرداد، گفت: در این همایش تمام مسئولان کارگروههای استانی کشور و دستاندرکاران دفاتر پیشخوان دولت حضور خواهند داشت و مرکز اطلاعات پیشخوان دولت رونمایی میشود.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت ادامه داد: مسئله آئیننامه جدید دفاتر پیشخوان دولت نیز در بخش دولتی و غیردولتی در این همایش تشریح خواهد شد و مشکلات چالشها بررسی میشود.
رویانیان در ادامه بیان کرد: در حال حاضر بیش از 9 هزار و 500 دفتر در 9 هزار و 500 روستا از 28 هزار روستای بالای 20 خانوار وجود دارد. همچنین حدود 6 هزار دفتر خدماتی نیز در سطح شهرها قرار دارد که باید این دفاتر براساس برنامهریزیهای ما گسترش یابد.
وی تأکید کرد: برخی از ارگانها و سازمانها دفاتری را راهاندازی کردهاند که اینها نیز باید طبق آئیننامه و مصوبه قانون در قالب دفاتر پیشخوان ارائه خدمات کنند.
وی با اشاره به اینکه در آینده نزدیک دفاتری غیر از دفاتر پیشخوان دولت نخواهیم داشت، گفت: با حفظ شئون با ملاحظات سازمانها و دستگاهها همه دفاتر یکی میشوند.
سردار رویانیان درباره نحوه نظارت دستگاههایی که در حال حاضر دفاتر خدماتی دارند و قرار است فعالیتشان زیر نظر دفاتر پیشخوان دولت تمرکز یابد، گفت: برخی از دستگاهها تمایل دارند بر خدماتی که به مردم ارائه میکنند نظارت کنند. این دستگاهها امکان نظارتشان از طریق سیستم خواهد بود.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت ادامه داد: نحوه نظارت این دستگاهها به گونهای خواهد بود که میتوانند از طریق سیستمی، انجام سرکشی و تعیین صلاحیت افرادی که قرار است در این دفاتر خدمات ارائه کند نظارت لازم داشته باشند.
وی تأکید کرد: در دفاتر پیشخوان دولت، نظارت سازمانها توجه به امر خصوصیسازی لحاظ شده است.
رویانیان گفت: همچنین امکان نظارت نیز به مردم واگذار شده است، به گونهای که میتوانند در این زمینه اظهار نظر کرده و مشکلات را منتقل کنند.