*در اجرای ارائه اساسنامه توسط وزارت نفت به دولت، کارشناسان و مدیران ذیربط در وزارت نفت مشارکت فعال و همکاری بایسته را با کارگروه متشکله از سوی کمیسیون برای تهیه اساسنامه به عمل آورده و ضمن حضور و شرکت فعال در جلسات مربوطه، نظرات کارشناسی خود را به کارگروه صدرالذکر ارائه کرده است. و طی چند مرحله و در دفعات متعدد وزیر نفت توضیحات تفصیلی و مبسوط درخصوص اقدامات و فعالیت های انجام شده برای اساسنامه پیشنهادی را به اعضای کمیسیون انرژی ارائه کرده است
به دنبال انتشار مطلبی در خبرگزاری مهر مورخ 1/5/89 با عنوان «مهلت دولت برای ارائه اساسنامه شرکت نفت تمام شد» روابط عمومی وزارت نفت به شبهات ایجاد شده در این مطلب پاسخ داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در متن این جوابیه آمده است: مطلب مندرج در خبرگزاری مهر به نقل از سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به دقت مورد بررسی قرار گرفت. با اذعان به نقش برجسته و بی بدیل مجلس شورای اسلامی از آن جایی که طی ماه های گذشته به دفعات اظهارات مشابه از سوی جناب آقای سید عماد حسینی در رسانهها منعکس شده است ولی صرف نظر از درستی یا عدم صحت اظهارات منسوب به ایشان باور داریم که نظرات مطروحه، اظهار نظر شخصی ارزیابی میشود که از حق اظهار نظر پیرامون مسایل جاری کشور برخوردارند و نمیتوان آن را به منزله موضوع رسمی مجلس شورای اسلامی پنداشت. چه بسا در بسیاری از موارد نظرات سایر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون محترم انرژی با نظرات ایشان متفاوت است اما در خصوص اظهارات سید عماد حسینی توجه به چند نکته ضروری است:
1. وزارت نفت در اجرای تکلیف جزء (ی) بند 4 قانون بودجه سال 1389 کل کشور در خصوص تهیه اساسنامه شرکتهای نفت، گاز و پتروشیمی ضمن تشکیل کارگروهی متشکل از مدیران و کارشناسان مجرب ضمن مطالعه و بررسی جامع و همسو کردن اساسنامه با قانون اصل 44 و قانون هدفمندی یارانه ها اقدامات لازم را به عمل آورده است. بدین منظور جلسات منظم برای بررسی اساسنامه ارسالی وزات نفت در کمیسیون اجتماعی دولت با مشارکت دستگاه های ذی مدخل تشکیل شد و از کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی که پیگیر موضوع هستند، برای حضور و شرکت در جلسات دعوت به عمل آمد. و بر اساس دستور معاون اول رئیس جمهور موضوع در نوبت رسیدگی هیئت وزیران نیز قرار گرفته است. بر اساس قوانین موضوعه، هیئت دولت عهدار تقدیم لایحه به مجلس شورای اسلامی است.
2- وزارت نفت بر اساس دیدگاه وزیر نفت که لزوم تعامل مثبت و سازنده با مجلس شورای اسلامی و کمیسیون انرژی را مورد تاکید قرار داده اند، موارد مهم و اساسی نظیر سرمایه گذاری و جذب منابع، میادین مشترک و به ویژه اساسنامه موصوف را در دستور کار خود در نشست های مشترک وزارت نفت و اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی قرار داده و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه نتایج مورد علاقه طرفین حاصل شده است.
در اجرای ارائه اساسنامه توسط وزارت نفت به دولت، کارشناسان و مدیران ذیربط در وزارت نفت مشارکت فعال و همکاری بایسته را با کارگروه متشکله از سوی کمیسیون برای تهیه اساسنامه به عمل آورده و ضمن حضور و شرکت فعال در جلسات مربوطه، نظرات کارشناسی خود را به کارگروه صدرالذکر ارائه کرده است. و طی چند مرحله و در دفعات متعدد وزیر نفت توضیحات تفصیلی و مبسوط درخصوص اقدامات و فعالیت های انجام شده برای اساسنامه پیشنهادی را به اعضای کمیسیون انرژی ارائه کرده است.
3-اداره کل روابط عمومی وزارت نفت در صدد نیست که از روی تعصب به نظرات سخنگوی کمیسیون انرژی پاسخ دهد. ولی اگر انصافی در ایشان وجود ندارد- که ما مطمئن هستیم هنوز وجود دارد- خوب است بازتاب نظرات خود در طی ماه های اخیر در رسانه های معارض و منتقد اندیشه کنند. ما جناب آقای سیدعماد حسینی را شخصی قابل احترام می دانیم و به همین دلیل است که رفتار و گفتار پارادوکسیکالیته ایشان را قابل توجیه نمی دانیم(وگرنه چه بسیار مدعیان با رفتار و گفتار متناقص که ما را با آنها کاری نیست.)
همیچ انسان منصفی نمی تواند تلاش و مساعی مجدانه و خستگی ناپذیر و خدمات غرورآفرین و کارآمدی تحسین برانگیز مدیران و کارکنان شریف صنعت نفت میهن اسلامی را انکار کند. تا آن جا که حتی دشمنان انقلاب اسلامی هم به کارآمدی وزارت نفت در عرصه های داخلی و خارجی اذعان داشته و به ناچار بیان و اعتراف می کنند، حال چگونه است که سخنگوی کمیسیون انرژی حتی یک مورد از مظاهر خدمت وزارت نفت را مشاهده نکردهاند؟ اگر انتظار این نیست که خدمات شایسته و دستاوردهای درخشان صنعت نفت را بیان کنند ولی سوال این است که چرا این حقایق وارونه جلوه داده میشود؟
مگرنه این است که حساس بودن شرایط میهن اسلامی در عرصههای داخلی و خارجی ایجاب میکند تا با همدلی و انسجام داخلی به سمت اهداف عالی نظام اسلامی و راهبردهای ترسیمی از سوی رهبر فرزانه انقلاب حرکت کنیم.
4. بیتردید میدان عقلانیت راهی اصولی برای رسیدن به اهداف است و بهرمندی از اهرمهای مدبرانه و خردمندانه اقتضای حقیقی آن است. درک واقعیتهای موجود در صحنههای بینالمللی و منطقهای موجب شده است با واقعگرایی و عقلانیت نسبت به پیشگیری و مقابله با دسیسههای دشمنان انقلاب اسلامی اقدام کنیم تا موجب تامین منافع ملت شریف ایران شود، در غیر این صورت آحاد ایران اسلامی از پیامدهای رویکرد ناصواب شعار زدگیهای مفرط هرگز سود نخواهد جست و عوارض آن در جهت ازدیاد منافع دشمنان ملت و میهن اسلامی خواهد بود.
راه بزرگی و بزرگ بودن در انقلاب اسلامی ایران، این است که از خداوند شرح صدر در بیان و نقد طلب کنیم و با اخلاص تمام تلاشگران عرصه اقتصاد و صنعت را حامی و رهنمون باشیم تا آنچه در ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران برآن باور داشتیم، همچون گذشته با عزت و اقتدار، مستدام و پایدار بماند.