بسیاری از موضعگیریها علیه سخنان آقای احمدینژاد درباره روش برخورد با بدحجابی نشان داد اینها اصلاً خود را نیازمند مطالعه موضع رئیسجمهور و آگاهی از اصل نظر ایشان نمیدانند
جنس کار فرهنگی و تصمیمگیری فرهنگی، فعالیت روشن، آرام و منطقی است
مهندس اسفندیار رحیممشایی در نشست مشورتی با تعدادی از اساتید و دانشجویان گفت: بعضیها مجموعه دین را صرفاً در مظاهر دینی و تظاهر به دینداری خلاصه میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، وی با طرح این پرسش که «سهم هریک از مظاهر دینی نسبت به اصل دین چقدر است؟» افزود: بعضیها صرفاً به رعایت ظواهر دینی بسنده کرده و به رعایت ظاهر راضی میشوند که این امر ناشی از خودخواهی است، زیرا بعضیها میخواهند با ظهور ظواهر دینی صرفاً خودشان را اثبات و از مظان برخی اتهامات دور کنند.
مشاور و رئیس دفتر رئیسجمهور تصریح کرد: همه ما علاقهمند به تحقق مظاهر دین در حد اعلای آن هستیم، اما باید نسبت به تحقق حقیقت دین دغدغه بیشتری داشته باشیم.
مشایی گفت: آفتی که در اجرای طرحهای خوب دچارش میشویم، غالب شدن فرعیات و حواشی بر اصل و متن است.
وی سپس افزود: ورود آقای احمدینژاد به بحث حجاب و عفاف از یک زاویه خاص و مشخص بود، اما متأسفانه از زاویهای نامربوط به موضع ایشان پرداختند.
رئیس کمیسیون فرهنگی دولت خاطرنشان کرد: گاهی برای برخورد با منکر، مرتکب منکر بزرگتری میشویم که علل این امر باید بررسی و تحلیل شود.
اسفندیار رحیممشایی اظهار کرد: بسیاری از موضعگیریها علیه سخنان آقای احمدینژاد درباره روش برخورد با بدحجابی نشان داد اینها اصلاً خود را نیازمند مطالعه موضع رئیسجمهور و آگاهی از اصل نظر ایشان نمیدانند.
وی با اعلام اینکه «جنس کار فرهنگی و تصمیمگیری فرهنگی، فعالیت روشن، آرام و منطقی است»، یادآور شد: اگر افراد پای سخن بهترین و بالاترین آدمها نیایند، فایدهای ندارد. هنر ما باید آن باشد که افراد مختلف پای بحث و تحلیل بزرگان بنشینند.
مشایی همچنین تأکید کرد: در مدیریت فرهنگی مبدأ، مسیر و مقصد باید شناخته شده باشد و انحرافی صورت نگرفته باشد، وگرنه به جای اصلاح امور، به سرعت رو به سقوط میرویم.
رئیس کمیسیون فرهنگی دولت گفت: در فعالیتهای فرهنگی باید نسبت به معروف، شوق و محبت ایجاد شود، اما بعضی عناصر و جریانها، گویا دنبال بدنام کردن و منزوی ساختن دین و ارزشهای دینی هستند.