200 کارشناس در 7 گروه کارشناسی از پارسال این طرح را بررسی کردند که هم اینک بسیاری از سرفصل ها و برنامه های این طرح تصویب شده یا در حال تصویب است
معاون وزیر کشور گفت : مقابله با خرافه گرایی و فرقه گرایی در اولویت برنامههای وزارت کشور است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از واحد مرکزی خبر ، علیرضا افشار با اشاره به فعالیت برخی فرقه های خرافی و گمراه در جامعه گفت : پیشگیری از ایجاد فرق منحرف در برنامه های وزارت کشور قرار دارد و از ماه آینده در این زمینه طرحی آزمایشی در شیراز اجرا خواهد شد .
معاون امور اجتماعی ، فرهنگی و شوراهای وزارت کشور همچنین گفت : باید به طرح تحول اجتماعی به عنوان پدیده ای مهم در کشور و همانند طرح تحول اقتصادی نگاه شود .
علیرضا افشار با اشاره به اهمیت این طرح در جامعه گفت : این طرح در جهت سالم سازی اوضاع اجتماعی و فرهنگی جامعه ، بسیار تاثیرگذار و تحول آفرین است .
وی افزود : 200 کارشناس در 7 گروه کارشناسی از پارسال این طرح را بررسی کردند که هم اینک بسیاری از سرفصل ها و برنامه های این طرح تصویب شده یا در حال تصویب است .
به گفته افشار ، در این طرح آسیب های اجتماعی در 7 فصل مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفته که برنامه های مربوط به آنها در حال تصویب است .
وی گفت : پیشگیری از اعتیاد ، درمان معتادان و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و قرص های روان گردان و مشروبات الکلی ، تحکیم و تعالی خانواده و کاهش طلاق، آموزش ملی مهارت های زندگی ، امنیت اجتماعی و اخلاقی ، انضباط اجتماعی ، کاهش آسیب های اخلاقی بویژه در حوزه فردی و گروهی و شاخص سازی برای نشاط اجتماعی از محورهای این طرح است .
معاون وزیر کشور ابراز امیدواری کرد: با توجه مسوولان و نیز تخصیص 3 درصد سود شرکت ها و اموال تملیکی به مسایل فرهنگی ، طرح تحول اجتماعی اجرایی شود.