قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به پیشرفتهای بزرگ ایران در عرصه صنعت برق، گفت: جمهوری اسلامی ایران هم اینک از کشورهای پیشرفته در عرصه تولید برق در منطقه خاورمیانه است
قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به پیشرفتهای بزرگ ایران در عرصه صنعت برق، گفت: جمهوری اسلامی ایران هم اینک از کشورهای پیشرفته در عرصه تولید برق در منطقه خاورمیانه است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا ،"علی ذبیحی"در نخستین همایش کارگروه های انرژی سازمان بسیج مهندسی کشور در تهران، همچنین به سرمایه گذاری های گسترده ایران در صنعت برق اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران امروز شاهراه اصلی تبادل برق در بین کشورهای منطقه است و با برخی از کشورهای منطقه در این زمینه همکاری دارد.
وی در این همایش که با حضور اساتید بسیجی دانشگاه های سراسر کشور عضو سازمان بسیج مهندسی، مدیران کل وزارتخانه های نفت و نیرو برگزار شد، اظهار داشت: دولت طرحهای اقتصادی گسترده ای از جمله در بخش نیرو دارد و بسیجیان عضو سازمان بسیج مهندسی در عرصه های مختلف از جمله در بخش انرژی می توانند کمک موثری به اجرای طرحهای اقتصادی کشور کنند.
وی اظهارداشت: اگر توانمند سازی اقتصادی که از جمله اهداف دولت است در کشور گسترده شود، جمعیت بیشتری از منافع آن بهره مند خواهند شد.
قائم مقام وزیر نیرو در ادامه با بیان این که یکی از برنامه های اصلی دولت توجه به عدالت اجتماعی و مهرورزی در جامعه است، گفت: در این راستا و در عرصه تعادل بخشی در اقتصاد کشور، قانون هدفمند کردن یارانه ها از سوی دولت درحال اجرا است که باید با همکاری یکدیگر برای تحقق آن تلاش کنیم.
ذبیحی افزود: امروز برای جلوگیری از سو استفاده دشمنان در ارتباط با تاثیر قانون هدفمندکردن یارانه ها باید یک تغییر و تحول اساسی در معیشت مردم صورت گیرد و برای دستیابی این هدف نیازمند مدیریت صحیح درآمدهای حاصل از فروش نفت خام هستیم.
وی همچنین به چالشهای موجود در جهان و بویژه در منطقه خاورمیانه اشاره کرد و گفت: ریشه این چالشها در بخش انرژی است و برغم آن که آمریکا و غرب در تلاش برای سیاسی جلوه دادن مسایل ایران و منطقه هستند، اما در واقع همه این چالشها بر سر انرژی و سلطه آنها بر منابع این منطقه است.
ذبیحی گفت: امروز به رغم حمله نظامی آمریکا به عراق و افغانستان که با هدف تسلط بر منطقه صورت گرفت، نه تنها قدرت آمریکا در این منطقه افزایش نیافته، بلکه خیزشهای اسلامی در کشورهای منطقه حاکی از کاهش قدرت این کشور است.