من از مدیران استان می خواهم تابااستفاده از نظرات صاحب نظران ،علما ،اساتید ،کشاورزان و صنعت گران الگوی جدیدی از پیشرفت طراحی کنند تا بتوانیم این الگوی اسلامی – ایرانی را به تمام مردم کشور ارائه کنیم.
رئیس جمهور دردریداربا مدیران استان لرستان طی سخنانی اظهار داشت :یک جریان سنگین دربدنه دنیا به راه افتاده و یک حرکت بازگشت به خط اصلی الهی و انسانی در حال وقوع است .
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی دولت ،محمود احمدی نژاد،صبح امروز ودرادامه دور سوم سفرهای استانی با مدیران استان لرستان دیدارکردو از نزدیک در جریان پیشرفت های این استان قرار گرفت .
وی در این دیدار طی سخنانی اظهار داشت :دولت نسبت به پیشرفتهای استان لرستان حساسیت دارد زیرا درست است که تمام ملت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مورد بخل مستکبران و طاغوت بودند ،اما بعضی از جاها به خاطر روحیه آزادگی و استکبار ستیزی تحت فشار قرار داشتند که استان لرستان یکی از این موارد است .
احمدی نژاد نوع نگاه مدیران رابرای پیشرفت بسیار مهم ذکر کرد و گفت :باید فضای کارهای کارشناسی ،تصمیم گیری و برنامه ریزی های استان را بازتر کرده و این استان را دربالاترین نقطه یپشرفت ترسم کنید.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت:یکی از مشکلات استان لرستان موضوع بیکاری است که مدیران می توانند باایجاد فرصتهای سرمایه گذاری و بهره مندی مناسب از منابع مالی مشکل بیکاری را برطرف کنند،زیرا برای تولید تنها مشکل منابع مالی نیست ،زیرا در استان لرستان و نه در کل کشور کمبود منابع مالی نیست بلکه ،باید از این منابع استفاده بهنیه شود.
وی رفع موانع ،تشویق ها و فرصت سازی برای پیشرفت استان را مهم توصیف کردو گفت :باید تصویری در استان ترسیم شود تادیگران نیز برای انجام فعالیتهای اقتصادی و سرمایه گذاری مجذوب این استان شوند.
رئیس جمهور پیشرفت استان لرستان را درظرف 5 سال آینده ممکن دانست و تصریح کرد:می توان با ارائه الگوی جدید و تغییر نگاه مدیران، استان لرستان رادرظرف 4تا5 سال آینده به پیشرفت رساند ولازمة این کار این است که دستگاههای اجرایی باید مامن مردم باشند.
وی افزود:در این 5 سال خوشبختانه هزینه های مصرفی دولت و سهم آن در بودجه کاهش یافته است اما بازهم می توان از هزینه های اضافی جلوگیری کرده و درجهت رفع مشکلات مردم هزینه کرد.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد :برای پیشرفت کارها ،نیازمند یک محور روشن و هدفمند هستیم زیرا اگر کارها در یک محور روشن و هدفمند قرارنگیرد ،نتیجه مطلوب نخواهدبود.وی افزود:عبارت توسعه یک عبارت خنثی و فاقد ارزش است زیرا براساس تعبیر استعمارگران کشورهابه توسعه یافته ،درحال توسعه و توسعه نیافته تقسیم شده اند و استعمار نیز در کشورهای توسعه یافته به عنوان الگو معرفی شده اند که این به نوعی استعمار جدید است .
احمدی نژاد تصریح کرد:اما الگوی مابرای پیشرفت مانند آنها نیست زیرا ما نمی خواهیم حاصل توسعه یافتگی مانند کشورهای به اصطلاح توسعه یافته فقر ،بیکاری ،تبعیض و خفقان باشد ،بلکه ما بدنبال جامعة مهدوی آرمانی ومتعالی هستیم .
وی افزود:محور اصلی پیشرفت برای ما استفاده از الگوی اسلامی – ایرانی است ،زیرا فهم مااز اسلام متفاوت است و دلیل آن مفهوم ولایی است که در ایران زنده است.رئیس جمهورروش ایرانی- اسلامی پیشرفت را متکی به منابع ایرانی و ابتکارات ایرانی دانست و گفت :من از مدیران استان می خواهم تابااستفاده از نظرات صاحب نظران ،علما ،اساتید ،کشاورزان و صنعت گران الگوی جدیدی از پیشرفت طراحی کنند تا بتوانیم این الگوی اسلامی – ایرانی را به تمام مردم کشور ارائه کنیم.
احمدی نژاد در ادامه به مسائل بوجود آمده در جهان اشاره کرد وگفت: یک جریان سنگین در بدنه اجتماعی ملتهای جهان به راه افتاده و یک حرکت بازگشت به خط اصیل الهی و انسانی در حال وقوع است و این انقلاب مقدمه آن انقلاب عظیمی است که پیامبران وعده دادهاند و در بهترین مقطع تاریخی قرار گرفته ایم.
رئیس جمهور اظهارداشت: ساختن سد، مزرعه، کارخانه، جاده و مدرسه یک کار انقلابی است زیرا دشمنان بشریت فضایی به راه انداختهاند که خارج از اندیشه آنها پیشرفت ملتها محال باشد اما ملت ایران با پیشرفت خود خلاف این را ثابت کرد.
وی در ادامه با اشاره به پیشرفتهای کشور در بحث هستهای گفت: آنها میخواستند مانع از تجلی اندیشهای شوند که هم میتواند دنیا را آباد کند و هم مسیر جاودانه کمال انسانها باشد اما پیشرفتهای ایران درزمینه هستهای خلاف این را ثابت کرد.