این نخبگان شامل مدال آوران المپیادهای کشوری اعم از دانشجویی و دانش آموزی ، رتبه های برتر کنکور سراسری ، برگزیدگان جشنواره های معتبر همچون فارابی و رازی و برگزیدگان قرآنی ، هنری و مهارتی هستند
رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: در مدت چهار سال فعالیت این بنیاد، 9 هزار و 500 نفر از استعدادهای برتر و نخبه در کشور شناسایی و جذب شده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از واحد مرکزی خبر،نسرین سلطانخواه در حاشیه مراسم اهداء جوائز به نخبگان المپیادهای دانش آموزی افزود: این نخبگان شامل مدال آوران المپیادهای کشوری اعم از دانشجویی و دانش آموزی ، رتبه های برتر کنکور سراسری ، برگزیدگان جشنواره های معتبر همچون فارابی و رازی و برگزیدگان قرآنی ، هنری و مهارتی هستند.وی گفت: تلاش می کنیم تا دامنه شناسایی نخبگان وسیع تر شود و این افراد در سنین مختلف به جامعه معرفی و جذب شوند.معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه 293 برگزیده دانش آموزی که امروز تجلیل شدند از سال آینده به جمع خانواده این بنیاد می پیوندند افزود: این دانش آموزان مدال آور می توانند از جوائز تحصیلی و دیگر حمایت ها و پشتیبانی های مربوط به نخبگان بهره مند شوند.سلطانخواه گفت: تاکنون 1195 نفر از نخبگان مدال آور المپیادهای هفت گانه از جوائز تحصیلی سمپاد در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری استفاده کردند.وی در خصوص ایجاد دفاتر استانی نخبگان نیز افزود: تاکنون 23 دفتر ایجاد شده است تا امکان رشد و شکوفایی عادلانه برای تمام استعدادهای کشور فراهم شود.
سلطانخواه گفت: بنیاد ملی نخبگان برنامه های متعدد حمایتی و پشتیبانی برای استفاده بیشتر از نخبگان در سطح جامعه در دستور کار دارد.وی اعطای تسهیلات به تعاونی ها و شرکت های دانش بنیان ، تسهیلات نظام وظیفه برای پسران و مشارکت دادن نخبگان در طرح های کلان را از جمله این برنامه های حمایتی عنوان کرد و افزود: در خصوص تسهیلات نظام وظیفه تاکنون 3150 نفر از این تسهیلات استفاده کردند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: از مشمولان نظام وظیفه که در جمع نخبگان هستند در اجرای امور پژوهشی و رفع مشکل سازمان ها و نهادها استفاده خواهد شد.