وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر گفت: نام هنرمند ایران اسلامی را با حضور در بازارهای جهانی،بیش از پیش برسر زبانها اندازید و به جایگاهی دست یازید که شایسته این مردم است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر گفت: نام هنرمند ایران اسلامی را با حضور در بازارهای جهانی،بیش از پیش برسر زبانها اندازید و به جایگاهی دست یازید که شایسته این مردم است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر که شامگاه گذشته در تالار وحدت برگزار شد، گفت: تاریخ تطور هنرهای تجسمی نشان میدهد که دیگر تنها چشم نیست که هدایتگر هنرمند است. در امروز هنر ، ذهن و خلاقیتهای ذهن، نقشآفرین صحنه هنرمندی است و هنر خود زبان تعریف از خود است، اگر به بازار مسگرانش ببرند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هنر چون در خدمت باور باشد کسوت کرامت میپوشد و گرنه هنر برای هنر به تعبیر زنده یاد سیدحسن حسینی نردبان است برای نردبان!
حسینی به تعبیری از رهبر انقلاب اسلامی در باب هنر اشاره کرد وگفت: به تعبیر رهبر عزیزمان که «هیچ اندیشهای تا در قالب هنر ریخته نشود پایدار نخواهد ماند.» سخن را به این سوی سوق میدهد که آن چه در قالب هنر ریخته می شود میبایست از جنس اندیشه باشد.
حسینی با بیان این که ایران اسلامی امروز عنان هنرش در کف اندیشههای ولایی است، در باب هنرهای مختلف تجسمی چنین گفت: خوشنویسی که هم از آغاز ناز بر اهل راز می فروخت و آنچه اندوخت ، سرمایه اعتبار این ملت است . در زبانش جز کلام خدا و سخن انبیاء و حدیث اولیاء و حکم شعرا نبوده است .
نقاشی ! که طوافش جز بر کعبه عفاف نیست، الا قلیلا ، آنگاه که بر اصالت هنر این سرزمینش انعطاف نیست!
نگارگری! که کرشمه نازک قلمی های هزینه نازک اندیشه ایرانی است.
سفال و سرامیک که جلال و جبروت خانه خدا و مضجع پاک ائمه و اولیاء و ساحت ملکوتی حرم علی بن موسی الرضا (ع) و اسرار دستهای منزه و مکرم هنرمندان این عرصه است.
گرافیک و کاریکاتور که گرچه به قدمت گره نخورده است لیکن زلفی با تعهد گره زده است که مخاطب را با هنری متفاوت روبرو می کند، عکاسی که میدان هنر تیزهوشی و تعهد هنرمند است، خیال نگاری که آنچه خوبان همه دارند به تنهایی دارد. و هنرهای جدید نیز پا به عرصه حضور نهاده است.
وی در ادامه با اشاره به استقبال شرکتکنندگان این دوره از جشنواره گفت: از استقبالی که صورت گرفته است به اعتبار بیشتر این جشنواره می توان امیدوار بود. 6 هزار شرکت کننده با حدود 22 هزار اثر، برپایی جشنواره در 20 استان و 6 کشور، داورانی معتبر از کشورهای صاحب هنر، همه و همه ، قدردانی از متولیان جشنواره را واجب می سازد.
وی در خاتخه ابراز امیدواری کرد که نام هنرمند ایران اسلامی را باحضور در بازارهای جهانی بیش از پیش بر سر زبانها اندازید و دست به جایگاهی بیازید که شایسته این مردم است.