مهندس "حسین رنجبران" افزود: واحد سوم نیروگاه کارون 4 در نیمه نخست اسفندماه امسال به شبکه سراسری برق کشور متصل شد
مجری طرح سد و نیروگاه کارون 4 از راه اندازی سومین واحد این نیروگاه خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، مهندس "حسین رنجبران" افزود: واحد سوم نیروگاه کارون 4 در نیمه نخست اسفندماه امسال به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.
وی اظهار داشت: به این ترتیب در کمتر از سه ماه سه واحد نیروگاه کارون 4 هر یک به ظرفیت 250 مگاوات آماده بهره برداری شده که در نوع خود بی نظیر است.
مجری طرح سد و نیروگاه کارون 4 با بیان اینکه نیروگاه برق آبی کارون 4 دارای چهار واحد 250 مگاواتی است که سالانه توان تولید 2107 گیگاوات ساعت انرژی را دارد، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی ها به گونه ای انجام شده است که تا پایان سال جاری تمام واحدهای این نیروگاه وارد شبکه سراسری برق کشور شوند.
رنجبران یادآور شد: نخستین و دومین واحد نیروگاه برق آبی کارون 4 به ترتیب در روزهای بیستم آذر و هفتم بهمن امسال به شبکه سراسری برق کشور پیوستند.
نیروگاه کارون 4 در استان چهار محال و بختیاری و در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد ساخته شده است.