معاون وزیر بازرگانی4 سناریوی هدفمند کردن یارانه شیر را در سال 90 تشریح کرد.
معاون وزیر بازرگانی4 سناریوی هدفمند کردن یارانه شیر را در سال 90 تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، محمد علی ضیغمی در پاسخ به این سؤال که آیا اعتبار تکمیلی برای شیر یارانهای تخصیص یافته یا خیر اظهار داشت: ما هنوز موفق نشدهایم، اعتبار مصوب سال جاری را دریافت کنیم چه برسد به اعتبار تکمیلی.
وی افزود: کماکان پیگیر هستیم تا اعتبار لازم را دریافت کرده و بین تولید کنندگان توزیع کنیم.
معاون وزیر بازرگانی در واکنش به این سؤال که آیا ممکن است در سال آینده یارانه شیر هدفمند شود، اظهار داشت: در صلاحیت من نیست در این خصوص اظهار نظر کنم و هرگونه تصمیم گیری در این خصوص مربوط به کارگروه تحول اقتصادی است.
وی افزود: نظر کارشناسی ما این است که پرداخت یارانه شیر باید تداوم داشته باشد و این یارانه تولید کننده و مصرف کننده را منتفع کند. تجربیاتی که تاکنون داشتهایم، این است که این یارانه دو وجهی است و دامداران نیز از این یارانه استقبال میکنند.
ضیغمی با بیان اینکه برای یارانه شیر در سال آینده 4 سناریو وجود دارد، گفت: سناریوی اول بر این اساس است که که روند جاری ادامه داشته باشد که طبق قانون هدفمند کردن یارانهها این رویه باید تغییر کند و در طول 5 سال اجرای قانون یارانه آن هدفمند شود.
وی افزود: سناریوی دوم به این مسئله میپردازد که یارانه به صورت نقدی باید پرداخت شود و سناریوی سوم میگوید یارانه باید به بخش تولید تخصیص داده شود.
معاون وزیر بازرگانی گفت: سناریوی چهارم تلفیقی سناریوهای فوق است و مبین این موضوع است که یارانه شیر باید هم به تولید کننده و هم به مصرف کننده پرداخت شود.
وی در پاسخ به این سؤال که شما موافق کدام سناریو هستید، گفت: ما مجری انجام کار هستیم و هر سناریویی که اعلام شود اجرا میکنیم، اما اگر قرار باشد پرداخت یارانه به شکل امروز و همراه با تعویق و بدهی باشد، سناریوی اول را توصیه نمیکنیم. معتقدیم بهتر است معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری یارانه مستقیم به مصرف کننده و تولید کننده بدهد که این موضوع باعث افزایش رقابت در بازار فرآوردهای لبنی هم میشود.