پل چال فهره به عنوان بزرگترین پل خرپایی کشور در مجاورت کارگاه سد و نیروگاه رودبار لرستان ساخته شده و دارای 5/5 متر عرض، 81 متر طول و 210 تن وزن است که ارتفاع آن از سطح رودخانه الکن 31 متر است.
مجری طرح سد و نیروگاه رودبار لرستان گفت: با آغاز بهره برداری از بزرگترین پل خرپایی کشور بر روی رودخانه الکن، ارتباط زمینی میان استان های لرستان و چهارمحال بختیاری برقرار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، "مرتضی قارونی نیک" افزود: پل چال فهره به عنوان بزرگترین پل خرپایی کشور در مجاورت کارگاه سد و نیروگاه رودبار لرستان ساخته شده و دارای 5/5 متر عرض، 81 متر طول و 210 تن وزن است که ارتفاع آن از سطح رودخانه الکن 31 متر است.
وی خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این پل افزون بر رفع مشکلات تردد روستائیان چال فهره و بزنوید از توابع بخش بشارت شهرستان الیگودرز، ارتباط زمینی استان های لرستان و چهارمحال بختیاری نیز برقرار شد.
بخش بشارت ذلقی به مرکزیت دهستان بزنوید با 11 هزار نفر جمعیت در 100 کیلومتری شهرستان الیگودرز قرار دارد و طرح سد و نیروگاه رودبار لرستان در این منطقه حد فاصل استان های لرستان و چهارمحال بختیاری در حال احداث است.
مجری طرح سد و نیروگاه رودبار لرستان با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی این طرح تا پایان بهمن به 39 درصد رسیده است، اظهار داشت: عملیات اجرایی و فنی طرح رودبار لرستان مشکل خاص و پیچیدگی عمده ای ندارد و این طرح تا سال 1392 به بهره برداری خواهد رسید.
وی، سد رودبار لرستان را بلندترین سازه آبی در حال ساخت بر روی سرشاخه های رودخانه دز در استان لرستان معرفی کرد و گفت: نیروگاه برق آبی رودبار لرستان نیز با ظرفیت 450 مگاوات دارای دو واحد 225 مگاواتی با مجموع تولید 986 میلیون کیلووات ساعت انرژی سالانه خواهد بود ضمن اینکه مطالعات امکان پذیری ساخت نیروگاه تلمبه ذخیره ای با ظرفیت 1000 تا 1500 مگاوات نیز برای این طرح در دست اجرا است که پس از کسب مجوزهای لازم از مبادی ذیربط، به مرحله اجرا خواهد رسید.
سد رودبار لرستان با ارتفاع 158 متر بر روی رودخانه رودبار (از سرشاخه های رودخانه دز شرقی) و در فاصله حدود 100 کیلومتری جنوب شهرستان الیگودرز در استان لرستان در حال ساخت است.