در مراکز فرهنگی دیجیتال، خدماتی همچون فراهم کردن امکان استفاده عموم مردم از آخرین نرمافزارهای رایانهیی تولید شده در کشور، استفاده از اینترنت پاک و نیز بازیهای رایانهیی تولید داخل کشور فراهم میآید.
نخستین خانه فرهنگ دیجیتال سیار باحضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسوولان شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران افتتاح و جهت خدمترسانی به کاروانهای راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس عازم شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایسنا، در راستای اجرای شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و نیز ارائه خدمات نوین فرهنگی به اقصی نقاط کشور، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فر هنگ و ارشاد اسلامی با همکاری معاونت علمی فنآوری ریاست جمهوری به راهاندازی مراکز فرهنگی دیجیتال سیار اقدام کرده است که امروز نخستین نمونه آنها افتتاح شد.
نخستین خانه فرهنگ دیجیتال سیار با نام «خانه فرهنگی دیجیتال شهید پرویز سراج» که با حضور سید محمد حسینی افتتاح شد، در راستای اجرای شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و نیز ارائه خدمات نوین فرهنگی به اقصی نقاط کشور، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فر هنگ و ارشاد اسلامی با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، راهاندازی شده است.
در مراکز فرهنگی دیجیتال، خدماتی همچون فراهم کردن امکان استفاده عموم مردم از آخرین نرمافزارهای رایانهیی تولید شده در کشور، استفاده از اینترنت پاک و نیز بازیهای رایانهیی تولید داخل کشور فراهم میآید.
همچنین این مراکز اقدام به ارسال محتواهای فرهنگی برروی تلفن همراه متقاضیان از طریق بلوتوث میکند. از دیگر خدمات ارائه شده توسط این مراکز ارائه خدمات الکترونیک بخش فرهنگ و نیز برپایی دورههای آموزشی فنآوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال برای اقشار مختلف با هدف ارتقای توانمندیهای مخاطبان در استفاده از فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال است.این مرکز فرهنگی دیجیتال سیار که در فضایی بالغ بر سی متر مربع راهاندازی شده است، مجهز به 12 دستگاه رایانه و تجهیزات جانبی، تجهیزات کلاس آموزشی، 500 عنوان نرمافزار و تجهیزات دسترسی به اینترنت پاک است.در این مراسم توضیحات کاملی از شرح خدمات این خانه توسط زارع پور - رییس مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال - ارائه شد و از ظرفیتهای دیگر این خانه در جهت ارائه خدمات صحبت شد.نخستین مرکز فرهنگی دیجیتال سیار کشور مزین به نام شهید مهندس پرویز سراج شده است. ایشان دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف بوده که در سال 1367 در سن 23 سالگی در عملیات بیت المقدس 6 و در ارتفاعات ماووت عراق به شهادت رسیده است.