طرح آبرسانی قمرود از سرشاخه های دز یکی از طرح های بزرگ و جامع اجرا شده در بخش آب کشور است.
وزیر نیرو از تلاش این وزارتخانه برای آغاز بهره برداری از مرحله نخست طرح مهم قمرود و آبرسانی به شهر قم تا نیمه نخست فروردین ماه سال 90 خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، "مجید نامجو" امروز (یکشنبه) در یکصد و پانزدهمین نشست شورای آب این وزارتخانه، اظهار داشت: طرح آبرسانی قمرود از سرشاخه های دز یکی از طرح های بزرگ و جامع اجرا شده در بخش آب کشور است.
نامجو سپس ادامه داد: باید تلاش شود این طرح تا بزرگداشت روز جمهوری اسلامی یعنی 12 فروردین سال 90 به بهره برداری برسد.
نامجو همچنین افزود: می بایست در این زمینه و کارهایی که در اجرای این طرح بزرگ انجام شده است، اطلاع رسانی مناسبی صورت گیرد.
نامجو با اشاره به اهمیت ویژه قمرود نزد مقام معظم رهبری، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سفر تاریخی امسال به شهر قم، بر لزوم تسریع در اجرای طرح بزرگ قمرود و آبرسانی به این شهر تاکید داشتند.
وی سپس اضافه کرد: کشور باید در جریان این حرکت عظیم و تلاش های صنعت آب قرار گیرد.
طرح انتقال آب از سرشاخه های دز به قمرود با انتقال ۱۸۱ میلیون مترمکعب آب در سال جهت تامین آب شرب شهرهای خوانسار، گلپایگان، خمین، محلات، تیمور، سلفچگان، ساوه و شهر مقدس قم و همچنین تخصیص مقداری از آب انتقال یافته به صنعت در حال اجرا است.
نشست شورای آب وزارت نیرو با حضور وزیر نیرو، معاون آب و آبفا، مدیران و کارشناسان حوزه آب یکشنبه هر هفته در محل ستاد این وزارتخانه برگزار می شود.