امضای الکترونیکی ، امضایی است که با وجود قابل رویت نبودن قابل اثبات است و در حال حاضر یکی از مشکلات عمده در خصوص تحقق دولت الکترونیک ، عدم امکان استناد به مدارک الکترونیکی است .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات(ICT ) و تمام واحدهایی که از این وزارتخانه مجوز فعالیت گرفته اند، می توانند برای دریافت امضای دیجیتال به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مراجعه کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا،'رضا تقی پور' روز یکشنبه در حاشیه گشایش دفتر ثبت نام و صدور گواهی الکترونیکی ( امضای دیجیتال ) در جمع خبرنگاران ، امضای الکترونیک را یکی از زیر ساخت های اصلی برای فعالیت در فضای مجازی عنوان کرد.وی افزود: وزارت بازرگانی مجوز فعالیت دفتر ثبت نام و صدور گواهی الکترونیکی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را صادر کرده و بر اساس این مجوز ، از این پس می توانیم برای تمام دفاتر خدمات پستی ، دفاتر خدمات ارتباطی و تمام واحدهایی که از وزارت ارتباطات پروانه فعالیت گرفته اند ، امضای دیجیتال صادرکنیم.تقی پور گفت: امروزه تشخیص غیر جعلی بودن متون و اسناد الکترونیکی در فضای مجازی دارای اهمیت فراوانی است و بدین منظور از امضای دیجیتالی استفاده می شود .به گفته ی وی امضای الکترونیکی ، امضایی است که با وجود قابل رویت نبودن قابل اثبات است و در حال حاضر یکی از مشکلات عمده در خصوص تحقق دولت الکترونیک ، عدم امکان استناد به مدارک الکترونیکی است .