حاجی بابایی: معماری اسلامی – ایرانی موجب هویت بخشی دانشآموزان است و به آنها کمک میکند، درک کنند در اوج قله قرار دارند، لذا از این پس ساخت این 32 پروژه عظیم الگویی حاضر برای ساخت مدارس در قالب مجتمعهای آموزشی و پرورشی خواهد بود.
وزیر آموزش وپرورش در دیدار نوروزی با کارکنان حوزه ستادی از تحول بنیادین فضاهای آموزشی این وزارتخانه درسال 90 با احداث 32 مجتمع با هویت اسلامی – ایرانی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل ازایسنا ، حاجی بابایی با اشاره به 26 سیاست پیشبینی شده در راستای نوسازی مدارس، گفت: در هر یک از مراکز 32 استان کشور، 32 پروژه در قالب مجتمع آموزشی و پرورشی ظرف مدت یکسال با معماری اسلامی - ایرانی احداث میشود.
وی قالب فضاهای آموزشی احداثی در شهرها و روستا را مجتمع آموزشی خواند و افزود: درحال حاضر درحدود 8 هزار مجتمع آموزشی و پرورشی روستایی در کشور فعال است و از این به بعد تمامی پروژههای آموزشی و پرورشی به صورت مجتمع احداث خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به معماری اسلامی - ایرانی در احداث فضاهای آموزشی آن را آغازی برای الگوگیری ساخت مدارس دانست و تصریح کرد: معماری اسلامی – ایرانی موجب هویت بخشی دانشآموزان است و به آنها کمک میکند، درک کنند در اوج قله قرار دارند، لذا از این پس ساخت این 32 پروژه عظیم الگویی حاضر برای ساخت مدارس در قالب مجتمعهای آموزشی و پرورشی خواهد بود.
وی همچنین تحول بنیادین محتوای کتب درسی را از محوریترین موضوعات پیشبینی شده در سال90 خواند و بر حضور مداوم خود در امر اصلاح محتوای کتب درسی تاکید و اظهار کرد: قالب کتب درسی باید به گونهای باشد که محور تربیت در نظام جمهوری اسلامی ایران، دانش آموزان و اساس کار معلمان و اولیاء قرار گیرد.
وی با اشاره به کتاب « فقیه من لا یحضره الفقیه» به عنوان یکی از کتب اربعه که نیاز به معلم ندارد، افزود: کتابهای درسی باید همزمان، ویژگیهای ضمن خدمت، روش تدریس، محتوا و غیره را در خود داشته باشد و کتب به گونهای باشند که ضمن تناسب بین زمان آموزش و محتوای کتاب، معلم نیز بتواند با استفاده از همه جوانب کتاب به خوبی آن را تدریس کند.
وزیر آموزش وپرورش تاکید کرد: کتابهایی باید برای معلمان فرستاده شود که آنها برای بهره گیری از آن نیاز به معلم نداشته باشند. همچنین باید میزان موفقیت کتب درسی مورد ارزیابی قرار گیرد.
حاجی بابایی بیان کرد: در دنیای امروز حتی قانونی که مصوب می شود، زمانی بدرستی پیاده خواهد شد که همزمان با اجرا از ویژگیهای خود نظارتی و خود سنجشی برخوردار باشد.
سال 90، سال تحول بنیادین و نگاه بلند به قامت رعنای معلم در کشور
وی در ادامه با اشاره به شان و جایگاه والای معلم، گفت: پرداختن به شان و جایگاه رفیع معلم در کشور، کاری است که از سال گذشته آغاز و حرکت به سمت زیرساختهای آن شروع شده است.
وی به کارهای ابتکاری و خلاقیتهای قابل احترام مدیران کل آموزش و پرورش استانهای کشور با خاستگاه درونی اشاره کرد و افزود: تشعشع و تلالو خدمترسانی به معلمان باید در وجود تمام کسانی که در آموزش وپرورش کار می کنند، متجلی باشد.
وزیر آموزش وپرورش بر استمرار فعالیتها در راستای حفظ شان و جایگاه معلمان از سوی تمام کسانی که اعتقاد به جایگاه نظام تعلیم وتربیت دارند، تاکید کرد و بیان داشت: اگر تمام زنگارهای ایجاد شده در وجود معلمان زدوده شود، معلم همانند خدای خود سریع الرضاست.
حاجی بابایی ادامه داد: هیچ کس درآموزش وپرورش خدمت نمیکند مگرآنکه عنوان معلم داشته باشد؛ به این ترتیب حتی سرایدار مدرسه نیز معلم است و باید سرافراز و پرافتخار زندگی کند.
وی خطاب به مسوولان و کارکنان آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: در سال90 محکم بایستید، برای رضای خدا، در راه کشور، استمرار مسیر شهیدان، احترم به ملت بزرگوار ایران و خودتان حرکت کنید تا بتوانید برگهای زرین دیگری را به جامعه نشان دهید.
وزیر آموزش وپرورش در پایان نگاه مثبت بیرون از آموزش وپرورش به فعالیتهای انجام گرفته در این دستگاه اجرایی را به مراتب بیشتر و بهتر از نگاههای درونی دانست.