وزیر اقتصاد :در سال جهاد اقتصادی، سرعت و دقت حرکت اقتصاد ایران در مسیر چشم انداز بیست ساله نظام افزایش می یابد؛یکی از نکاتی که باید دروزارت اقتصاد مورد تأکید قرار گیرد، تجدید نظر در شیوه های تجهیز منابع از طریق بازبینی منابع است
وزیر اقتصاد گفت: در سال جهاد اقتصادی، سرعت و دقت حرکت اقتصاد ایران در مسیر چشم انداز بیست ساله نظام افزایش می یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل ازواحد مرکزی خبر ،سید شمس الدین حسینی با بیان این مطلب در جمع معاونان، رؤسای استانی و سازمانی وزارت اقتصاد، با بیان این مطلب افزود: جهاد اقتصادی یک تلاش عالی و معنوی است که به انسان گذشت، انگیزه تحول و حس همکاری بیشتر اعطا می کند.
وی با بیان اینکه نامگذاری سال جدید از جانب مقام معظم رهبری، فراتر از جنبه نمادین آن دارای باطنی بسیار پرمعنی است، گفت: مهم ترین معنای اطلاق نام جهاد اقتصادی به سال 1390، این است که بالاخره در سال های اخیر، حوزه اقتصاد، مورد تأکید بیشتری قرار گرفت.
حسینی افزود: در این جهت، یکی از نکاتی که باید در خود وزارت اقتصاد مورد تأکید قرار گیرد، تجدید نظر در شیوه های تجهیز منابع از طریق بازبینی منابع است.
وزیر اقتصاد گفت: چندی پیش از معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت وزارتخانه درخواست کردم حساب دارایی ها و اموال وزارتخانه را رسیدگی کند و وی از همین طریق و از محل آزادسازی دارایی های محبوس و مستعمل وزارت اقتصاد، انجام عملیات عمرانی بالغ بر یک میلیارد تومان در وزارتخانه را پایه ریزی کرد.
وی تصریح کرد: یقیناً تمام سازمان های زیر مجموعه وزارت اقتصاد نیز سرشار از اینگونه منابع و ثروت های پنهان هستند که با کشف آنها می توان بسیاری بودجه های اجرایی و عمرانی را تأمین کرد.
حسینی با یادآوری اینکه هم اکنون بسیاری اسناد جاگیر و غیرقابل استفاده خزانه داری کشور، پس از مذاکره با مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تبدیل به یک ثروت و منبع ملی شده است، افزود: در سال جهاد اقتصادی، باید نگاه ما به تجهیز منابع متفاوت از گذشته باشد.
وزیر اقتصاد اظهار داشت: من با صرف منابع جهت رفع نیازهای رفاهی و معیشتی کارکنان زحمتکش وزارتخانه کاملاً موافقم زیرا این منابع، مجدداً به چرخه اقتصاد کشور باز می گردد، اما جداً با محبوس کردن منابع و ثروت، به طور مثال به صورت تعویض تجهیزات قابل استفاده اداری با محصولات جدید به خاطر پیروی از مد مخالف هستم.
حسینی در ادامه، با تأکید بر ضرورت تجمیع و تمرکز حساب های دولتی و شفافیت آن گفت: به هیچ وجه این رویه که هر شرکت یا دستگاه دولتی در چندین بانک، دارای حساب های جداگانه باشد، صحیح نیست و طبق تأکید رئیس جمهور ، تمام حساب های دستگاه ها باید در یک حساب واحد تجمیع شود.
وزیر اقتصاد در بخش دیگری از سخنان خود و با تشریح اقدامات قدرت های بزرگ در خصوص تحریم ایران و اهداف آنها مبنی بر فلج کردن اقتصاد ایران گفت: همزمانی این تحریم ها با عزم جدی دولت برای اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها، کاملاً حساب شده بود، زیرا آنها می خواستند به این طریق، یا جلوی اجرای این قانون را بگیرند، یا دست کم هزینه اجرای آن را برای دولت بالا ببرند.
وی افزود: این اقدام دشمنان چنان تهدیدآمیز بود که حتی در داخل، خیلی از دلسوزان توصیه می کردند، در شرایط تحریم، دولت از اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها چشم پوشی کند، اما خوشبختانه نه تنها این اقدامات موثر واقع نشد و قانون هدفمند سازی یارانه ها به خوبی به اجرا درآمد، بلکه امروز بانک ها، بیمه ها و صنعتگران کشور، دارای اعتماد به نفس، ورزیدگی و تبحر بیشتری برای رقابت در عرصه های بین المللی شده اند.