وزیر ارتباطات: پهنای باند بین المللی در یک و نیم سال گذشته در ایران صدر در صد رشد داشته است و از 13/5 گیگا بایت بر ثانیه به26/8گیگا بایت در ثانیه رسیده است؛ظرفیت IP داخل کشور نیز رشد 115 درصدی داشته است؛طی یک سال ونیم گذشته شاهد افزایش 90 درصدی واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور هستیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: پهنای باند بین المللی در یک و نیم سال گذشته در ایران صدر در صد رشد داشته اشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا،رضا تقی پور، در ادامه اظهار داشت: در طول یک و نیم سال گذشته از عمر دولت دهم در عرصه پهنای باند بین المللی صد درصد رشد داشته است و از 13/5 گیگا بایت بر ثانیه به26/8گیگا بایت در ثانیه رسیده است.
وی تصریح کرد: ظرفیت IP داخل کشور نیز رشد 115 درصدی داشته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین از رشد 25 درصدی ظرفیت شبکه انتقال داخل کشور خبر داد.
تقی پور با تاکید بر رشد ضریب نفوذ تلفن همراه اظهار داشت: امروز کشور شاهد 72 درصد ضریب نفوذ تلفن همراه است یعنی به ازای هر صد نفر 72 نفر دارای تلفن همراه هستند.
وی یادآور شد: در یک سال و نیم گذشته 26 درصد به تعداد تلفن همراه در کشور اضافه شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد که در بحث پوشش جاده فرعی کشور نیز شاهد 40 درصد افزایش هستیم و پوشش تلفن همراه در جاده اصلی نیز صد درصد است.
وی افزود: در یک سال و نیم گذشته شاهد افزایش 90 درصدی واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین د در مورد عدم اجرای تعهدات در خصوص بیمه کارگزاران دفاتر روستایی توضیح داد که درقانون برای بیمه کارگزاران مخابرات دو مقطع زمانی مشخص شده است، نخست قبل از تاریخ 19 مرداد 87 یعنی قبل از واگذاری سهام مخابرات در بورس است.
تقی پور یادآور شد: بر این اساس پرداخت حق بیمه کارگزاران شرکت مخابرات قبل از واگذاری برعهده دولت است که دولت موظف بود در بودجه سنواتی (بودجه سال 89) پیش بینی و پرداخت کند.
وی مقطع زمانی دوم را بعد از واگذاری سهام مخابرات در بورس بیان کرد که در قانون آمده است پرداخت هرگونه دستمزد و حق بیمه پس از واگذاری سهام مخابرات برعهده شرکت طرف قرارداد است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که براساس ماده 16 و 25 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در زمان واگذاری در موضوعات حمایت از نیروی انسانی و حفظ سطح اشتغال بنگاه هایی که در حال واگذاری هستند باید هیئت واگذاری و سازمان متولی واگذاری شرکت های دولتی ساز و کار لازم را برای حمایت از نیروی انسانی و پرداخت حق و حقوق معوقه انجام دهند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد که در این دو ماده در خصوص حق و حقوق این کارکنان وظیفه ای مشخص نشده است.
تقی پور گفت: با توجه به این که این عزیزان همکاران شرکت مخابرات بوده اند ما دین و وظیفه اجتماعی خود میدانیم که از حقوق آنها دفاع کنیم اما از نظر قانونی سوالی که مطرح شده در حوزه وظیفه این وزارتخانه نیست.
وی در عین حال یادآور شد که با پیشنهاد وزارت ارتباطات در قانون بودجه سال 89، 20 میلیارد تومان در جزء 19 این قانون برای پرداخت حق بیمه کارگزاران دفاتر مخابرات روستایی پیش بینی شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این قانون 14 شهریور 89 توسط ابراهیم عزیزی معاون رییس جمهوری به سازمان تامین اجتماعی نیز ابلاغ شد.
تقی پور از اقدامات انجام شده پس از این ابلاغ را تهیه لیست اسامی کارگزاران دفاتر مخابرات روستایی بیان کرد که درخواست و ادعایی در مورد سنوات و خدمات گذشته خود در شرکت مخابرات ایران دارند.
وی بار دیگر تاکید کرد که شرکت مخابرات ایران واگذار شده و بلوک مدیریتی آن نیز مهر ماه سال 88 واگذار شد و امروز دولت تنها یک نماینده در مدیریت این شرکت دارد و این شرکت به صورت غیردولتی اداره میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد که لیست اسامی این کارکنان به سازمان تامین اجتماعی ارایه شده و اقدامات تکمیلی برای مراجعه این افراد و تکمیل پرونده در حال انجام است.
تقی پور اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی این فرآیند را دنبال میکند و کارکنان شرکت مخابرات که حق بیمه ای از سنوات گذشته بابت کار در قالب واگذاری طلبکار هستند پول خود را دریافت کنند.
وی خاطر نشان کرد که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حقوق کارگزاران دفاتر مخابرات را پیگیری میکند و با نامه نگاریهای مختلفی که انجام داده امیدوار است با همکاری سازمان تامین اجتماعی و وزارت امور اقتصادی و دارایی این معضل برای همیشه حل شود.