معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش :با توجه به پیشنهاد دولت و تصویب مجلس براساس برنامه پنج ساله توسعه باید طی سه سال یعنی حداکثر تا سال92 با اعتباراتی که در اختیار سازمان نوسازی مدارس قرار می گیرد مدارس تخریبی و خطر آفرین را از روند نظام تعلیم و تربیتی کشور حذف کنیم
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش ورئیس سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور گفت: با برنامه ریزی های انجام شده و در صورت تصویب بودجه پیش بینی شده برای بخش عمرانی وزارت آموزش و پرورش، امسال چهار میلیون مترمربع فضای آموزشی جدید در کشور احداث و جایگزین فضاهای فرسوده و قدیمی خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا،'مرتضی رییسی' در ادامه افزود: براساس آخرین برآوردی که انجام شده هم اکنون حدود هفت میلیون مترمربع فضای تخریبی خطر آفرین در کشور وجود دارد.
وی تاکید کرد: در ابتدای دولت نهم این عدد 13 میلیون و 500 هزار مترمربع بود، بنابراین از ابتدای فعالیت دولت نهم تا کنون 50 درصد فضاهای آموزشی تخریبی کشور جمع آوری شده است و حدود نیمی از هفت میلیون متر مربع فضای فرسوده و قدیمی آموزشی باقی مانده نیز در سال 90 جمع آوری خواهد شد.
رییسی اظهار داشت: با توجه به پیشنهاد دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی براساس برنامه پنج ساله توسعه باید طی سه سال یعنی حداکثر تا سال92 با اعتباراتی که در اختیار سازمان نوسازی مدارس قرار می گیرد مدارس تخریبی و خطر آفرین را از روند نظام تعلیم و تربیتی کشور حذف کنیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: ساختمان بخشی از مدارس مناطق مختلف کشور هم اکنون با استاندارد های روز فاصله دارند که باید با مقاوم سازی مشکل آنها برطرف شود.
وی با بیان اینکه در این ارتباط 10 میلیون مترمربع فضای آموزشی در کشور داریم، افزود: تاکنون مطالعات مقاوم سازی پنج میلیون مترمربع از این فضاها به پایان رسیده است که براساس برنامه باید طی سه سال مقام سازی شده و به استاندارهای مورد نظر برسند و فضاهای تخریبی کشور هم تخریب و بازسازی شوند.