معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن گفت: صندوق توسعه ملی در سال 90 با ذخیره ارزی حدود 15 میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف بخصوص صنعت و معدن بزودی فعالیت خود را آغاز می کند.
معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن گفت: صندوق توسعه ملی در سال 90 با ذخیره ارزی حدود 15 میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف بخصوص صنعت و معدن بزودی فعالیت خود را آغاز می کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از ایرنا، 'افشین روغنی' روز شنبه در حاشیه نخستین جلسه دور دوم ویژه سفرهای ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی گفت: دور دوم ویژه سفرهای ستاد تسهیل امور در سه استان تهران،خراسان شمالی و اردبیل به طور همزمان آغاز شده و مشکلات واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی را مورد بررسی و رسیدگی قرار می دهد.
رییس ستاد تسهیل امور پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی گفت: 2 موضوع اصلی در این سفرها مطرح است هر چند که دیگر موضوعات مرتبط با تولید هم مورد رسیدگی قرار می گیرد.
روغنی گفت: هدف وزارت صنایع و معادن در این دور ویژه که باید در 10 هفته تمام شود، بررسی موضوعات مرتبط با هدفمند کردن یارانه ها در واحدهای تولیدی و پیگیری مصوبات دور قبل است و البته در کنار آن اگر مباحثی نیاز به رسیدگی فوری داشته باشد، به آن رسیدگی می شود.
وی افزود: انتظار می رود با انجام این رسیدگی ها دیگر نباید چیزی به نام واحد بحرانی وجود داشته باشد زیرا وقتی از ابتدا مشکل شناسایی و برای آن راه حلی پیدا شود، مشکلات انباشته نمی شود که به بحران برسد و امروز با حرکتی که ستاد تسهیل شروع کرده بزودی چیزی به عنوان واحد بحرانی نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: در زمان حاضر چند نوع تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت می شود که از جمله آنها پرداخت تسهیلات برای افزایش بهره وری از طریق ستاد تحول است که به طور معمول میزان خاصی ندارد و بر اساس طرح معرفی شده، مورد تصویب قرار می گیرد.
رییس ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولید و شهرکهای صنعتی به طرح تحول اقتصادی اشاره کرد و گفت: طرح تحول اقتصادی شامل هفت موضوع مهم است که یک مورد آن هدفمندی یارانه ها بود و بقیه موارد بتدریج اعلام می شود که از جمله آنها تحول در مسایل بانکی است.
روغنی، جهت گیری بانکها در سال 90 را خوب ارزیابی کرد و گفت: در شورای پول و اعتبار تصویب شده که نرخ سود تسهیلات کاهش پیدا کند. این علائم نشان می دهد که جهت گیری نظام بانکی نیز در سال جاری به نفع تولید است.