نسرین سلطانخواه گفت: تجاری سازی وتبدیل فناوری ها به نوآوری یکی از طرح هایی است که امسال به طور جدی دنبال می شود و پیش بینی می کنیم در سال جهاد اقتصادی با آماه سازی زیرساخت ها و به کمک توفیقات علمی در سطح داخلی و بین المللی موثر باشیم
نسرین سلطانخواه تکمیل زنجیره علم، فناوری ونوآوری را از برنامه های مهم معاونت علمی وفناوری رئیس جمهور در سال جاری عنوان کرد و افزود: قدم اول برای تکمیل این زنجیره، تولید مقاله علمی است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در گفت وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت با اشاره به رشد علمی ایران در سال گذشته و کسب رتبه اول جهان اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، امیدواریم رشد علمی ایران به صورت فزاینده ادامه داشته باشد و بتوان این ارتقا جایگاه علمی ایران را درحوزه های مختلف حفظ کرد و سطح آن را افزایش داد.
وی تکمیل زنجیره علم، فناوری ونوآوری را از برنامه های مهم معاونت علمی وفناوری رئیس جمهور در سال جاری عنوان کرد و افزود: قدم اول برای تکمیل این زنجیره، تولید مقاله علمی است وامیدواریم بتوانیم این حلقه و حلقه های بعدی زنجیره را تکمیل کنیم تا مردم تاثیرات دستاوردهای علمی و فناوری کشور را به صورت عینی مشاهده کنند.
تجاری سازی وتبدیل فناوری ها به نوآوری در سال جهاد اقتصادی
نسرین سلطانخواه خاطرنشان کرد: تجاری سازی وتبدیل فناوری ها به نوآوری یکی از طرح هایی است که امسال به طور جدی دنبال می شود و پیش بینی می کنیم در سال جهاد اقتصادی هم با آماه سازی زیرساخت ها و به کمک توفیقات علمی در سطح داخلی و بین المللی موثر باشیم.
وی ادامه داد: وجهه همت خود را امسال باید در جهت تکمیل حلقه های پیشرفت های علمی قرار دهیم تا نتایج تحقیقات علمی درسطح جامعه عیان شده و چرخه تجاری سازی و فناوری های علمی فعال شود.
قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان طی سال جاری عملیاتی مى شود
معاون علمی وفناوری رئیسجمهور مهم ترین برنامه ها وطرح های این معاونت را طی سال جاری، پیگیری اجرایی وعملیاتی شدن قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان ذکر کرد واظهار داشت: با عملیاتی شدن این قانون، از طریق حمایت از شرکت های دانش بنیان می توانیم، چرخه علم، فناوری ونوآوری را تکمیل کنیم و این قدم مهم و بزرگی است.
وی درادامه به ثمرنشستن طرح های کلان فناوری ملی وطراحی وعملیاتی کردن قراردادهای جدید را یکی دیگر از برنامه های دولت در زمینه ادامه روند رشد علمی ایران در سطح داخلی و جهانی عنوان کرد.
سلطانخواه همچنین تصریح کرد: همان طور که درحوزه فناوری ها و تولید علم ومقاله رتبه اول را در جهان کسب کرده ایم، بنا داریم دردیگر شاخص های فناوری، نوآوری و تجاری سازی سطح کشور را ارتقا دهیم.
جایگاه مجلات علمی – پژوهشی داخلی ارتقا مى یابد
معاون علمی وفناوری رئیس جمهور حمایت بیشتر از مجلات علمی – پژوهشی داخلی را با هدف ارتقای جایگاه آنها یکی دیگر از برنامه های دولت در سال جاری ذکر کرد.
وی ادامه داد: با این اقدام می توان کمک قابل توجهی به چاپ بیشتر مقالات تولید شده توسط محققان ایرانی در مجلات علمی– پژوهشی داخلی کرد وازاین طریق هم تعداد مجلات علمی – پژوهشی داخلی که در دنیا نیز نمایه می شوند، بیشتر خواهد شد.
سلطانخواه یادآور شد: بنابراین یکی از برنامه های ما درتکمیل زنجیره علم، فناوری ونوآوری، حمایت از نشریات علمی– پژوهشی و درنتیجه تشویق محققان داخلی به چاپ مقالات دراین نشریات است تا این نشریات بتوانند در جوامع بین المللی هم نمایه شوند و بدین وسیله سهم تولید علمی از طریق مجلات علمی داخلی نیز گسترش بیشتری یابد.