مدیرعامل صندوق تامیناجتماعی از تحول و تحرک در حوزه اقتصادی تامین اجتماعی در سال 90 خبر داد و گفت: با تلاش بیشتر در حوزه اقتصادی تامین اجتماعی، امکان تحقق سرمایه گذاری در این بخش فراهم می شود.
مدیرعامل صندوق تامیناجتماعی از تحول و تحرک در حوزه اقتصادی تامین اجتماعی در سال 90 خبر داد و گفت: با تلاش بیشتر در حوزه اقتصادی تامین اجتماعی، امکان تحقق سرمایه گذاری در این بخش فراهم می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، رحمت اله حافظی درباره برگزاری همایش تبیین ابعاد جهاد اقتصادی در سرمایهگذاریهای صندوق تامیناجتماعی در سال جاری افزود: برگزاری این همایش، آغاز تحول و تحرک جدید در فعالیتهای اقتصادی تامیناجتماعی است.
وی بررسی مشکلات حوزه اقتصادی و تعیین اهداف و شاخصهای مشخص برای رفع مشکلات را نتیجه اصلی برگزاری همایش تبیین ابعاد جهاد اقتصادی در سرمایهگذاریهای صندوق تامیناجتماعی دانست.
حافظی ادامه داد: در اختیار داشتن اطلاعات دقیق و مشخص بودن ارزش اقتصادی و سود و نیز سهم شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) از بازار سرمایه، مهمترین خواسته و انتظار ما از شستا است.
مدیر عامل صندوق تامین اجتماعی تشریح دقیق وضعیت فعلی و تعیین نقاط هدف در سال 90 و همچنین ارائه شاخصهای قابل ارزیابی را که از طریق آن امکان بررسی عملکرد شستا فراهم شود، بسیار ضروری ارزیابی کرد و گفت: انتظار داریم تا پایان اردیبهشت ماه، این اقدامات انجام و برنامه عملیاتی و نقاط هدف در سال جهاد اقتصادی مشخص شود.
وی همچنین برقراری ارتباط مناسب بین صاحبان سرمایهگذاری را از دیگر نیازها و اولویتهای شستا دانست و افزود: برای ارتباط صحیح با بازار و قرار گرفتن در موضع مناسب، باید ارتباط صحیح بین صاحبان سرمایه برقرار شود و با شناسایی نیازها و امکانات موجود، تصمیمات مناسب برای ارتباط با سایر شرکتها اتخاذ شود.
مدیرعامل صندوق تامیناجتماعی ورود به بازارهای جهانی و سرمایهگذاری مشترک با کشورهای دوست و متحد را از دیگر برنامههای شرکت سرمایهگذاری تامیناجتماعی ارزیابی کرد و گفت: باید با برنامه ریزی مناسب و برقراری مبادلات اقتصادی با کشورهای دوست و هم پیمان، زمینه را برای ورود به بازارهای جهانی و تعمیق مناسبات با سایر کشورها فراهم کنیم.