رحیمی در جمع اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و تعاون کردستان:دولت به هر میزان که بازرگانان و صادر کنندگان آماده همکاری باشند آنان را مورد حمایت قرار می دهد
معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت در بخش تجارت، بازرگانی و صادرات هرگز موفق نخواهد بود مگر اینکه امور تجاری و بازرگانی را به بخش خصوصی واگذار کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ،محمدرضا رحیمی در جلسه نشست اعضای اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و تعاون استان کردستان که شامگاه سه شنبه برگزار شد با بیان اینکه دولت به دنبال ارتباط و پیوند با بخش خصوصی است، گفت: دولت در سفرهای استانی با اعضای اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان ها جلساتی برگزار کرده است و پس از اینکه این جلسات در تمامی استانها برگزار شد یک همایش سراسری در سطح کشور برگزار می شود تا دولت با هماهنگی و همکاری بخش خصوصی برای امور تجاری و بازرگانی برنامه ریزی کند.
معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: دولت تلاش می کند راه ها را همواره کرده و مشکلات و موانع بر سر راه صادرات و تجارت را برطرف کند و در این راستا از صادرکنندگان ، تجار و بازرگانان حمایت خواهد کرد.
رحیمی با تاکید بر اینکه دولت سقف محدودی برای صادرات قائل نیست، افزود: دولت به هر میزان که بازرگانان و صادر کنندگان آماده همکاری باشند آنان را مورد حمایت قرار می دهد چرا که افزایش صادرات و تجارت منجر به رونق اقتصادی و اشتغالزایی در کشور خواهد شد.
وی با بیان اینکه هر استان مزیت ها و ظرفیت های ویژه ای دارد، اظهار داشت: استان های سراسر کشور و به ویژه استان کردستان باید محصولات و کالاهای مرغوب و با کیفیت خود را در بسته بندی های مطلوب به بازارهای مختلف عرضه کنند تا این محصولات به همه نقاط کشور و حتی جهان شناسانده شود.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مرز مشترک استان کردستان با کردستان عراق گفت: استان کردستان می تواند بخش عمده ای از نیازهای عمده کردستان عراق را تامین کند و حجم قابل توجهی از واردات کردستان عراق را به محصولات با کیفیت خود اختصاص دهد.