دکتر محمود احمدی نژاد در دور سوم سفرهای استانی هیئت دولت دقایقی پیش وارد فرودگاه سنندج شد.
دکتر محمود احمدی نژاد در دور سوم سفرهای استانی هیئت دولت دقایقی پیش وارد فرودگاه سنندج شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از برنا، رئیس جمهور در نودمین سفر استانی دولت دقایقی پیش وارد فرودگاه سنندج شد و مورد استقبال رسمی علیرضا شهبازی استاندار و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در این استان و امام جمعه سنندج قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، دیدار عمومی با مردم استان کردستان، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، حضور در جلسه کارگروه فرهنگ و هنر استان، دیدار با مدیران، منتخبین و فرهیختگان استان و تشکیل نودمین جلسه استانی هیئت دولت از جمله برنامههای رئیسجمهور در سفر 2 روزه به استان کردستان است.
در نودمین سفر استانی هیئت دولت، 14 وزیر به همراه معاون اول رییس جمهور از روز گذشته وارد استان کردستان شده و در کارگروه های ویژه مختلفی شرکت کرده اند.
اولین سفر استانی هیئت دولت به استان کردستان، آبان ماه 1385، انجام شد و دور دوم سفر به این استان اسفندماه 1387، انجام گرفت که دور دوم سفر هیئت دولت به استان کردستان 235 مصوبه داشته که در قالب 437 طرح، مطرح شد و تا امروز 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. دور اول و دوم سفر هیئت دولت به استان کردستان، جمعا 340 مصوبه داشته است.
مهمترین طرح های در دست اجرا در استان کردستان، سد گاران – مریوان، احداث فرودگاه سقز و عملیات اکتشاف طلا در سقز است.