این کارخانه فعالیت آزمایشی را در روز چهارم آذر ماه سال گذشته همزمان با عید سعید غدیر آغاز کرد و به زودی با حضور مقامات عالیرتبه به طور رسمی به بهره برداری می رسد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن؛ «محمد مسعود سمیعی نژاد» با بیان این مطلب افزود: این کارخانه فعالیت آزمایشی را در روز چهارم آذر ماه سال گذشته همزمان با عید سعید غدیر آغاز کرد و به زودی با حضور مقامات عالیرتبه به طور رسمی به بهره برداری می رسد.
وی میزان سرمایه گذاری این پروژه را 175میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: معادل 70 میلیون یورو از رقم فوق از حساب ذخیره ارزی و بخش ریالی آن توسط سهامداران(سرمایه گذاری غدیر، شرکت چادرملو و فولاد آلیاژی ایران) تامین شده است.
سرپرست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران درباره نتایج اقتصادی ساخت این کارخانه گفت: میزان صرفه جویی ارزی حاصل از این طرح 300میلیون دلار در هر سال است.
«سمیعی نژاد» با بیان اینکه از 10هزار و 500 تن تجهیزات به کار رفته در این کارخانه 7هزار تن توسط شرکت های داخلی ساخته شده است اظهار داشت: فن آوری به کار رفته برای احداث کارخانه آهن اسفنجی غدیر ایرانیان بر اساس تجربیاتی است که در احداث واحد های زمزم فولاد خوزستان و مدول F در فولاد مبارکه به دست آمده است.
وی میزان اشتغال زایی مستقیم کارخانه فوق را 195 نفر اعلام کرد و گفت: اشتغال غیر مستقیم کارخانه احیای مستقیم غدیر ایرانیان نیز به 1500 نفر می رسد.
این کارخانه در 25کیلومتری شهر اردکان استان یزد و در مجاروت کارخانه های گندله سازی اردکان و شرکت آهن و فولاد ارفع واقع شده است.