تمدن : مهمترین راه مبارزه با اخلالگران، تلاش هرچه بیشتر برای عرضه مسکن به مردم و در عین حال نظارت و برخورد با اخلالگران است.
استاندار تهران با بیان اینکه عدهای تلاش می کنند که در بازار مسکن اخلال ایجاد کنند، گفت: از هفته آینده موج دوم تحویل مسکن مهر به مردم استان تهران آغاز می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل ازایسنا ، مرتضی تمدن در حاشیه همایش شوراهای اسلامی استان تهران با بیان اینکه عده ای در تلاشند تا در بازار مسکن اخلال ایجاد کنند، افزود: اجازه اخلال و سوء استفاده معترضین و سوء استفاده گران بازار مسکن را از آنان سلب خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: مهمترین راه مبارزه با اخلالگران، تلاش هرچه بیشتر برای عرضه مسکن به مردم و در عین حال نظارت و برخورد با اخلالگران است.
وی با اشاره به تدابیر دولت و شورای تأمین مسکن استان تهران، یادآورشد: شورای تأمین مسکن استان تهران تمام تلاش خود را برای ارائه هرچه بیشتر مسکن به شهروندان استان خواهد داشت.
تمدن در خاتمه گفت: موج دوم مسکن مهر در سال جاری در استان تهران خواب این اخلال گران را آشفته خواهد کرد.