بهره برداری از نیروگاه های بادی بسیار ساده تر از نیروگاه های حرارتی است لذا این فعالیت توسط نیروهای بومی در نقاط دور افتاده قابل انجام است و این ویژگی موجب ارتقای سطح دانش، مهارت و توسعه اقتصادی در مناطق دور افتاده خواهد شد.
مشاور عالی وزیر نیرو از شناسایی پتانسیل تولید 15 هزار مگاوات انرژی بادی در کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو،"حمید چیت چیان " گفت: در زمان حاضر پتانسیل تولید اقتصادی برق با استفاده از انرژی بادی در محدوده سایت هایی که در ایران مطالعه شده است (تنها درخشکی)، بیش از 15 هزار مگاوات برآورد شده است.
وی اضافه کرد: در صورتی که ظرف سه سال آینده، سالانه 500 مگاوات توربین بادی در کشور ساخته شود این صنعت قابلیت رقابت در سطح بین المللی را خواهد داشت ضمن آنکه خواهد توانست بازار صادراتی را از آن خود کند.
مشاور عالی وزیر نیرو تصریح کرد: طبق برنامه عملیاتی وزارت نیرو که در کتاب اول منتشر شده است، باید تا پایان سال 92 افزون بر یک هزار و 650 مگاوات توربین بادی در کشور نصب و بهره برداری شود.
چیت چیان افزود: همچنین بر اساس ماده 135 قانون برنامه پنج ساله پنجم، صنعت برق ملزم شده است که ظرفیت نیروگاه های بادی و خورشیدی را تا پایان این برنامه به پنج هزار مگاوات برساند.
به گفته رییس شورای مشاوران وزیر نیرو، اگر سهم نیروگاه های خورشیدی با توجه به هزینه بر بودن آن 10 درصد در نظر گرفته شود، ضروری است در طول برنامه پنجساله پنجم سالانه به طور متوسط 900 مگاوات نیروگاه بادی نصب و به بهره برداری برسد.
وی گفت: بهره برداری از نیروگاه های بادی بسیار ساده تر از نیروگاه های حرارتی است لذا این فعالیت توسط نیروهای بومی در نقاط دور افتاده قابل انجام است و این ویژگی موجب ارتقای سطح دانش، مهارت و توسعه اقتصادی در مناطق دور افتاده خواهد شد.
مشاور عالی وزیر نیرو تصریح کرد: مجموعه بررسی های فنی، اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی موید این واقعیت است که صنعت برق هر چه سریعتر باید به سمت افزایش سهم نیروگاه های بادی حرکت کند.