وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خبر خوش آقای احمدی نژاد رئیس جمهور و دستور ایشان برای اختصاص یک مکان ثابت و همیشگی برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خبر خوش آقای احمدی نژاد رئیس جمهور و دستور ایشان برای اختصاص یک مکان ثابت و همیشگی برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، سید'محمد حسینی' در جمع خبرنگاران رسانه ها و مطبوعات و در حاشیه مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: بعد از پایان نمایشگاه بیست وچهارم، زمینی در یک فضای وسیع در نظر گرفته خواهد شد تا یک مکان ثابت برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران داشته باشیم.
وی اظهار داشت: هرساله هزینه هایی را برای برپایی سازه های مورد نیاز متحمل می شویم و بعد از پایان نمایشگاه مجبوریم دوباره آنها را برچینیم.
حسینی افزود: امسال بیش از 70 هزار متر مربع سازه در اطراف شبستان نمایشگاه برای پاسخگویی به نیازها دایر شده است.
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بعدازظهر سه شنبه با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور، وزیران فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادگستری، شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ناشران داخلی و خارجی شرکت کننده در این نمایشگاه و نمایندگان رسانه ها و مطبوعات کشور با شعار 'ارتقای معرفت دینی و بصیرت فرهنگی در سال جهاد اقتصادی' در مصلای امام خمینی(ره) تهران گشایش یافت.
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تا 24 اردیبهشت ماه جاری در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) ادامه دارد.