رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: فوتبال جزو رشته هایی است که برای پیشبرد اهداف خود نیازمند استفاده از نیروهای کارشناس و صرف وقت فراوان برای برنامه های در نظر گرفته شده است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: با توجه به گستردگی و دربرگیری فراوان فوتبال، مسئولین این رشته می بایست ضمن صرف دقت و انرژی زیاد و کافی، برنامه مفید و کارآمدی را در جهت توسعه این رشته ورزشی اتخاذ کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری ورزش ایران، سعیدلو در ادامه نشستهای کمیته ارزشیابی سازمان تربیت بدنی، با مسئولین فدراسیون ها در جلسه با علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال علاوه بر بررسی عملکرد سال گذشته، برنامه و بودجه این فدراسیون را برای سال جاری مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی با اشاره به گستردگی دامنه فوتبال در جهان و کشورمان تاکید کرد: فوتبال جزو رشته هایی است که برای پیشبرد اهداف خود نیازمند استفاده از نیروهای کارشناس و صرف وقت فراوان برای برنامه های در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 18 کمیته در فدراسیون فوتبال مشغول به فعالیت هستند و این فدراسیون می بایست با اتخاذ تدابیری مناسب و حسابشده ضمن برگزاری جلسات متعدد و کارگاه های تخصصی و همچنین بهره گیری از نیروهای دانشگاهی و متفکر، کمیته های مذکور را درگیر مسائل علمی و به روز کنند.
سعیدلو تصریح کرد: موفقیت فدراسیون فوتبال در گرو ایجاد هماهنگی و ریتم مناسب در کمیته های حاضر در فدراسیون است. شما باید در نخستین گام تعیین کنید که به دنبال چه هدفی هستید و از فوتبال ایران چه می خواهید. در برنامه شما باید اهداف 20 سال آینده فوتبال ایران ترسیم شده باشد. فراموش نکنید که دستیابی جامعه به منافع بیکران این ورزش باید از جمله مهمترین برنامه های شما در سالهای آینده باشد.
وی با اشاره به تاثیر فوتبال در تمامی ابعاد جامعه گفت: فوتبال با هیچ پدیده اجتماعی قابل قیاس نیست و به عنوان یک عنصر مهم در جریان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جهان نقش دارد لذا باید سهم مناسبی از منافع این رشته نسبت به جایگاه جهانی آن در سایر عرصه ها داشته باشیم.
رئیس سازمان تربیت بدنی با اشاره به بازخوانی مجدد اساسنامه این فدراسیون خاطرنشان کرد: اساسنامه فدراسیون فوتبال نیاز به بازخوانی مجدد دارد. باید بررسی شود که فدراسیون تا چه اندازه با وجود این اساسنامه به اهداف خود دست پیدا کرده است.
وی با تاکید مجدد بر گردش مالی بالای این فدراسیون در جامعه اذعان داشت: مسئولین باید بپذیرند این مجموعه نهادی عظیم و فراتر از یک فدراسیون معمولی است لذا پیش بینی یک برنامه مناسب و کارشناسی شده نیازمند زمان و حوصله کافی از سوی مسئولان فدراسیون است.
سعیدلو با اشاره به مهجور ماندن فوتبال در سال های اخیر در کشورمان افزود: به ظاهر شاید در کشورمان همه مشغول فوتبال بازی کردن باشند اما به واقع نسبت به 30 سال گذشته فوتبال محلات و بازی های خیابانی دیگر به وفور دیده نمی شود و به نوعی در این زمینه تنزل داشته ایم.
وی تاکید کرد: برنامه مهم فدراسیون در حال حاضر حضور موفقیت آمیز در مسابقات مقدماتی جام جهانی و حضور تیم امید در المپیک است، به همین خاطر باید تمام تمرکز خود را معطوف به این مسئله مهم کنید.
رئیس سازمان تربیت بدنی با تاکید بر تدوین برنامه یک ساله و چهارساله فدراسیون فوتبال اضافه کرد: تمامی فدراسیون ها باید نسبت به تدوین برنامه 1 ساله و چهارساله خود اقدام کرده و آن را در اختیار کارشناسان سازمان تربیت بدنی به منظور بررسی قرار دهند.
وی با اشاره به اهمیت همگانی کردن رشته فوتبال در کشورمان خاطرنشان کرد: حضور مستمر مسئولین فدراسیون فوتبال در استانها و استفاده از نیروهای متخصص در راس هیئت ها زمینه همگانی کردن این رشته را فراهم می کند.