'مرتضی رییسی' گفت: شمار کلاس های درس کپری در مناطق مختلف کشور حدود یک هزار و 200 بوده که هم اکنون کلاس های جدید، جایگزین آن شده است.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: همه مدارس کپری شناسایی شده جمع آوری شد و اکنون هیچ مدرسه کپری در کشور وجود ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، 'مرتضی رییسی' گفت: شمار کلاس های درس کپری در مناطق مختلف کشور حدود یک هزار و 200 بوده که هم اکنون کلاس های جدید، جایگزین آن شده است.
وی در عین حال گفت: ممکن است هنوز شمار محدودی کلاس درس کپری در کشور وجود داشته باشد که آموزش و پرورش هیچ اطلاعی از آن ندارد.
رییسی گفت: وجود این کلاس ها ممکن است به خاطر وقوع خشکسالی در برخی مناطق باشد هر چند ما هیچ مشکلی برای حل این معضل نداریم.
وی درباره مدارس فرسوده گفت: 82 درصد مدارس تخریبی و خطر آفرین کشور در شهر و استان تهران واقع شده که نیاز به مقاوم سازی و نو سازی دارد.
رییسی افزود: شهر تهران، بیشترین آسیب پذیری را در حوزه مدارس تخریبی و فرسوده در کشور دارد و در این خصوص سایر کلان شهرها، مشکل کمتری نسبت به پایتخت دارند.
وی تاکید کرد، درصدد هستیم از محل اعتبارات استانی و کمک های خیرین، معضل مدارس فرسوده و تخریبی را با ساخت مدارس جدید در تهران و سایر کلان شهرها کاهش دهیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته در جشنواره خیرین مدرسه ساز، این افراد در سراسر کشور هفت هزار و 500 میلیارد ریال برای ساخت، تجهیز و نوسازی مدارس کشور یا واگذاری زمین تعهد کردند.
رییسی، مجموع کلاس های درس را 460 هزار کلاس در کشور ذکر کرد و گفت: امسال با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، یک هزار و 120 میلیارد ریال برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اختصاص یافته است که امیدواریم با این میزان اعتبار بتوانیم بخش مهمی از برنامه های عمرانی خود را انجام دهیم.