مطالعات اخیر صاحبنظران نشان می دهد که دستیابی به توسعه پایدار، بدون مشارکت فعال بانوان در تمامی عرصه ها اعم از خانوادگی، اقتصادی و اجتماعی امکان پذیر نیست
همایش یک روزه بانوان نخبه صنعت و معدن صبح امروز با حضور معاونان وزیر صنایع ومعادن ، مشاورین ومدیران کل وزارت صنایع و معادن ، معاون وزیر نیرو ، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ، و جمعی از بانوان شاغل بخش صنعت و معدن برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن ، مشاور وزیر صنایع و معادن در امور بانوان و خانواده گفت: مطالعات اخیر صاحبنظران نشان می دهد که دستیابی به توسعه پایدار، بدون مشارکت فعال بانوان در تمامی عرصه ها اعم از خانوادگی، اقتصادی و اجتماعی امکان پذیر نیست.
« ثریا ظفری» افزود: یکی از مهم ترین راهبردهای عملی مشارکت بانوان در توسعه، توانمندسازی بانوان با تأکید بر این نکته است که مشارکت بانوان صرفاً به مفهوم بهره مندی آنان از مزایا و نتایج برنامه های توسعه نیست، بلکه آنان باید در اجرای برنامه ها و طرح های توسعه مشارکت فعال داشته باشند.
وی اضافه کرد: اگر امروز مساله بانوان اولین مساله کشور نباشد، حتما یکی از مهم ترین مسایل کشور است و غافل بودن از مسائل بانوان یا بی برنامگی در این زمینه می تواند خسارت هایی عمیق را به پیکره جامعه بانوان و در نهایت به کشور وارد کند.
وی، خاطر نشان کرد: اگر آگاهانه و با در نظر گرفتن همه جوانب در زمینه بانوان برنامهریزی صورت گیرد و کسانی که معتقد به چارچوب قانون اساسی و اسلام هستند با همفکری و تفاهم در این زمینه هم اندیشی و برنامه ریزی کنند، توسعه محقق می شود.
به گفته وی بی تفاوت بودن دولت ها و نهادهای ذیربط، نپرداختن به خواسته های واقعی بانوان و ارائه طرح ها و لوایح غیرکارشناسی موجب لطمات عمیق به بانوان و به طور کلی به جامعهاست.
مشاور وزیر صنایع و معادن در امور بانوان و خانواده تصریح کرد: اگر آگاهانه و با در نظر گرفتن همه جوانب در زمینه بانوان برنامه ریزی صورت گیرد و کسانی که معتقد به چارچوب قانون اساسی و اسلام هستند با همفکری و تفاهم در این زمینه هم اندیشی و برنامه ریزی کنند،توسعه محقق می شود.
« ظفری » افزود: در سالهای اخیر سیاست هایی برای شرکت فعال بانوان و توانمند سازی آنها به اجرا درآمده است وطراحی و اجرای برنامه های مناسب و مؤثر برای پرورش توانمندی های بانوان فرهنگی محقق، پژوهنده و مبتکر به عنوان یکی از مهمترین منابع انسانی در راستای توسعه و پیشرفت امور اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جامعه ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
دبیر همایش نخبگان را سرمایه های کشورمان دانست و برشناخت و معرفی نیروهای فرهیخته و توانمند و ضرورت به فعلیت رساندن ظرفیت ها و استعدادهای بالقوه مدیریتی بانوان جامعه تاکید کرد.
وی معرفی بانوان برگزیده و فرهیخته صنعت و معدن را با وجود صرف 8 هزار نفر ساعت کار از انگیزه های اصلی برگزاری همایش مذکور خواند.
معرفی و تقدیر از بانوان برگزیده و نخبه صنعت و معدن کشورو برگزاری نمایشگاه توانمندیهای بانوان، از دیگر برنامه های همایش مذکور بود.