سعید سهراب پور گفت: برخی از موسسات و سازمانهای خصوصی در سالهای اخیر با سوءاستفاده از عنوان مشابه بنیاد ملی نخبگان در عنوان موسسات خود اقدام به جذب افراد نخبه کشور کردهاند که اداره حقوقی بنیاد این مسئله را پیگیری میکند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان کارت عضویت ندارد، گفت: برخی از موسسات و شرکتهای خصوصی با بهرهگیری از عناوین مشابه، از عنوان "بنیاد ملی نخبگان " سوءاستفاده میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، سعید سهرابپور شامگاه دیروز در کارگاه آموزشی آشنایی با تعاونیهای دانشبنیان در استان اصفهان که با حضور جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان با ابتکار و ایده رهبر معظم انقلاب در سال 1386 شکل گرفت.
وی ادامه داد: این بنیاد با هدف توجه ویِژه به نخبگان و امور مربوط به آنها تشکیل شد و در ادامه کار خود شناسایی، حمایت و هدایت از نخبگان را در دستور کار قرار داد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان کشور تصریح کرد: در حال حاضر اساسنامه بنیاد ملی نخبگان کشور مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و اگرچه این اساسنامه تنها مرجع قانونی این بنیاد است اما بر اساس ایدهآلها نیست.
وی با اشاره به اینکه در دیداری که در آذر ماه سال گذشته مسئولان بنیاد ملی نخبگان کشور، سران سه قوه و شورای عالی انقلاب فرهنگی با رهبر معظم انقلاب داشتند بر اهمیت رسیدگی به امور نخبگان از سوی ایشان تاکید ویِژه شد، گفت: تدوین سند راهبردی به منظور پیشبرد امور نخبگان کشور از دیگر تاکیدات رهبر معظم انقلاب در آن دیدار بود.
سهرابپور بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان یک تشکل فرا وزارتخانهای است و به همین دلیل تحت نظارت ریاست جمهوری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جنبههای متعدد دیگری در وظایف بنیاد ملی نخبگان وجود دارد که باید به آن پرداخته شود، اظهار داشت: یکی از برنامههای بنیاد ملی نخبگان کشور رسیدگی و پرداخت به اموری است که در شرح وظایف این تشکل وجود داشته است، اما تاکنون اجرایی نشدهاند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان کشور ادامه داد: توجه به نخبگان دانشگاهی و دانشمند و همچنین تهیه بانک اطلاعاتی کامل از نخبگان کشور از اقداماتی است که هماکنون اجرای آنها در دستور کار بنیاد قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه کارت عضویت در روند کار بنیاد ملی نخبگان موجودیت ندارد، تصریح کرد: برخی از موسسات و سازمانهای خصوصی در سالهای اخیر با سوءاستفاده از عنوان مشابه بنیاد ملی نخبگان در عنوان موسسات خود اقدام به جذب افراد نخبه کشور کردهاند که اداره حقوقی بنیاد این مسئله را پیگیری میکند.
سهرابپور افزود: انعقاد قرارداد با قرارگاه خاتمالانبیا (ص) به منظور مشارکت نیروهای نخبه کشور در اجرای پروِِژههای عظیم عمرانی کشور از دیگر اقدامات و فعالیتهای اخیر بنیاد ملی نخبگان کشور بوده است.
وی با اشاره به تشکیل تعاونیهای دانشبنیان در کشور تصریح کرد: با تشکیل تعاونیهای دانشبنیان تفاهمنامهای بین وزارت تعاون و بانک توسعه تعاون به امضا رسید که بر اساس آن تسهیلات قابل ملاحظهای برای اجرای طرحهای دانشبنیان به تعاونیهای دانشبنیان پرداخت میشود.
وی اضافه کرد: استان اصفهان با توجهی که مسئولان امر آن در زمینه حمایت از نخبگان از خود نشان دادهاند یکی از استانهای پیشرو در توسعه تعاونیهای دانشبنیان خواهد بود.