قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس پیگیریهای سازمان محیط زیست امید داریم ساخت موتورسیکلت در ایران با استاندارد یورو 3 تا پایان سال 91 اجرایی شود
قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس پیگیریهای سازمان محیط زیست امید داریم ساخت موتورسیکلت در ایران با استاندارد یورو 3 تا پایان سال 91 اجرایی شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از برنا، علی محمد شاعری با بیان این مطلب اظهار داشت: در حالی که میزان آلایندگی هر موتور سیکلت 5 تا 10 برابر یک خودرو است سازمان حفاظت محیط زیست بر اساس قراردادهایی که با شرکت های کنترل کیفیت ساخت موتورسیکلت منعقد کرده است بر استاندارد بودن این وسیله نقلیه طبق قانون نظارت دارد.
قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه افزود: بر اساس مصوبه قانونی، رساندن استاندارد موتورسیکلت ها به یورو 3 باید تا سال 94 محقق شود، اما سازمان محیط زیست همه تلاش خود را می کند تا با همکاری دستگاه های مختلف بتواند این مصوبه را تا پایان سال 91 عملیاتی کند، هر چند زمانی که برای اجرایی شدن این موضوع مصوب شده پایان سال 94 است. با این وجود به طور قطع در زمان اجرای این مصوبه تجدید نظر خواهد شد.
وی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر بالاترین استاندارد موتورسیکلت در دنیا یورو 3 است اعلام کرد: ایران به لحاظ رسیدن به سطح استاندارد جهانی در ساخت موتورسیکلت راه زیادی ندارد چراکه استاندارد ساخت موتور سیکلت در ایران یورو 2 است.
شاعری با بیان این مطلب که در صورت تجدید نظر در زمان استاندارد سازی ساخت موتورسیکلت در ایران و عملیاتی شدن این طرح تا پایان سال 91، به طور قطع موتورسیکلت هایی که از استاندارد لازم برخوردار نباشند شماره گذاری نخواهند شد گفت: در حال حاضر شماره گذاری این دسته از وسایل نقلیه بر اساس مصوبه قانونی صورت می گیرد و سازمان محیط زیست بر این امر نظارت کافی را دارد.
قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست در خاتمه اظهار داشت: بر این اساس سعی خواهد شد به دلیل بار آلایندگی بالای این وسیله نقلیه در ساخت آن با کیفیت بالاتر اقدامات جدی صورت پذیرد.