خانه و خانواده پایه و اساسیترین کانون محبت و عطوفت است و به هیچ وجه نباید آن را به بهانه ایجاد مسئولیتهای اجتماعی تخریب کنیم.
در سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن، همزمانی میلاد امام خمینی (ره) با این روز خجسته و سوم خرداد ماه روز فتح خرمشهر، وزیر بازرگانی با شرکت در مراسم جشن بانوان شاغل در وزارت بازرگانی این روز را ارج نهاد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از شابا، دکتر مهدی غضنفری، در این مراسم که با حضور جمع کثیری از بانوان خانواده بزرگ وزارت بازرگانی برگزار شد، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا (س) نه تنها اسوه زنان عالم است بلکه الگویی بزرگ برای نوع بشر خواهد بود.
اظهارات دکتر عضنفری در این مراسم شامل سه بخش شخصیت حضرت فاطمه (س)، زن در صحنه اجتماعی و زن به عنوان مادر بود، وی گفت: در مورد حضرت زهرا (س) به عنوان عطیه یکتا و بی همتای الهی، برگزیده خدا و میوه دل رسول الله، همسرحضرت امیر (ع) و مادر امامان معصوم (ع) آنچنان که شایسته جایگاه بالای ایشان است نمی دانیم، در حالی که جمع چنین صفاتی برای هیچ زنی در تاریخ جهان نداریم.
وزیر بازرگانی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در باره جایگاه زن در اسلام عنوان کرد: علی رغم اینکه زن مظهر آفرینش خداوند و پرورش و پروراندن است، آینه تمام نمای حقیقت انسان است اما این مفهموم در جامعه خودمان ودیگر جوامع انسانی به درستی تبیین نشده است.
به اعتقاد دکتر غضنفری، در صورتی که بانوان در تبیین جایگاه خود به عنوان اسوه مقاومت و سمبل حقیقت تلاش درخور انجام دهند و اقدامات خود را تبلیغ کنند جامعه بیشتر با نقش و جایگاه آنها آشنا خواهد شد.
وزیر بازرگانی از بانوان ایرانی به عنوان مظهر پرورش و پروراندن الهی، ریحانه خانواده، سمبل مقاومت و حرکت، مظهر لطف و عطوفت، سرچشمه احسان و معرفت، شریف ترین و نجیبب ترین همکار در محل کار و قویترین عنصر عاطفی در خانواده نام برد که به الگویی به نام حضرت زهرا (س) تاسی میکند.
بخشی از سخنان دکتر غضنفری به دلایل نزول سوره کوثر اختصاص یافت و گفت: سوره کوثر امالحقایق است. خداوند بر رسول خود منت نهاده و فاطمه را به وی اعطا می کند، خیر کوثر منشا خیرات بسیاری است.
وی از فاطمه با نام منقطع از هر ناپاکی و جداکننده دوستانش از جهنم نام برد و تصریح کرد: دوستی با ایشان ضمانتی برای بهشت است.
به گفته دکتر غضنفری، بانوی نمونه اسلام علاوه بر اینکه حضوری جدی در صحنه اجتماع داشت از سویی موضعی مشخص نیز نسبت به مسائل سیاسی زمان را اظهار میکرد.
وزیر بازرگانی، نقش اجتماعی زن در اسلام را یکی از عوامل اصلی افتراق ما با سایر کشورها دانست و با طرح این پرسش که چه کسانی گفتهاند که باید به هر قیمتی در جامعه حضور یافت؟ و یا اینکه در خانه بودن زن به معنای عقبماندگی و شاغل بودن پیشرفت محسوب میشود؟ افزود: اصالت حضور در جامعه با حفظ معیارهای دینی است و به هر شرط و قیمتی درست نیست.
وی تصریح کرد: خانه و خانواده پایه و اساسیترین کانون محبت و عطوفت است و به هیچ وجه نباید آن را به بهانه ایجاد مسئولیتهای اجتماعی تخریب کنیم.
دکتر غضنفری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت ایشان تاکید کردهاند که چارچوب را در جامعه غرب مردها بستهاند و نگاه به زن در جوامع غربی مردانه است.
وزیر بازرگانی در بخش دیگری از سخنان خود به بیانآماری در باره وضعیت زنان در جهان پرداخت و گفت: هماکنون 51 درصد جمعیت جهان را زنان دربر میگیرند که از این میان 36 درصد نیروی کار جهان محسوب میشوند و 67 درصد ساعات کار جهان توسط آنها پر میشود.
وی با ابراز تاسف از اینکه براساس آمارهای جهانی دو سوم زنان جهان بیسواد هستند، ادامه داد: نظام تبعیض، جهان علیه زنان همچنان وجود دارد.
وزیر بازرگانی در پایان رفاه مادی، رفع تبعیض، دسترسی به عوامل کار و تولید وآگاهی از وضعیت خود، مشارکت اقتصادی و اجتماعی، دسترسی به کرسی های تصمیم گیری در سطح کلان را از جمله عوامل توانمند سازی زنان برشمرد.