وزیر نیرو گفت: امسال 13 سد آبگیری و 14 سد افتتاح خواهد شد.
وزیر نیرو گفت: امسال 13 سد آبگیری و 14 سد افتتاح خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از واحد مرکزی خبر ؛ مجید نامجو پس از جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره طرح های زهکشی و آبیاری نیز گفت: حدود 200 هزار هکتار شبکه های آبیاری کشاورزی را در برنامه کاری امسال داریم که 4 برابر ظرفیت پارسال است.
وزیر نیرو در پاسخ به سئوالی درباره نوع مساعدتی به برخی صنایع که با افزایش قیمت برق مواجه شدند گفت: وزارت صنایع در این زمینه بسته حمایتی طراحی کرده و به این منظور وام دراز مدت و کم بهره پیش بینی شده است.
وزیر نیرو در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا امسال کمبود آب خواهیم داشت یا نه گفت: امسال 177 میلی متر در مقایسه با دراز مدت کاهش بارندگی داشته ایم اما اگر صرفه جویی ها بیشتر شود با تدابیر پیش بینی شده مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.
وی درباره دستاوردهای افتتاح سد کمال صالح نیز گفت: این سد شامل خط انتقال و تصفیه خانه است و طرح کامل آبرسانی به اراک و شهرستان شازند محسوب می شود و مسائل و مشکلات آبی مردم منطقه را برطرف خواهد کرد.
نامجو همچنین در پاسخ به سئوالی درخصوص وضع برق نیز گفت: با توجه به ظرفیت های جدیدی که سال 89 وارد مدار شد 5 هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه های حرارتی اضافه شد که با وجود افزایش کارخانجات و مشترکان اگر کنترل مصرف رعایت شود مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.
وی گفت: با اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها 12 درصد کاهش مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعتی داشته ایم.