وزیر کار و امور اجتماعی از تدوین سازوکار بیمه تکمیلی برای کارگران خبرداد و گفت: لایحه اصلاح قانون کار پس از دریافت نظر جامعه کارفرمایی و کارگری به دولت ارسال خواهد شد.
وزیر کار و امور اجتماعی از تدوین سازوکار بیمه تکمیلی برای کارگران خبرداد و گفت: لایحه اصلاح قانون کار پس از دریافت نظر جامعه کارفرمایی و کارگری به دولت ارسال خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از برنا، عبدالرضا شیخ الاسلامی در دیدار مسوولان تشکل های عالی کارگری و کارفرمایی اظهارداشت: وزارت کار و امور اجتماعی در حال جمع آوری نظر کارشناسان، اساتید دانشگاه و صاحبنظران در حوزه قانون کار است و پس از دریافت این نظرات موضوع در نشستی سه جانبه به بحث و بررسی گذاشته می شود و لایحه با حصول اجماع تشکل های ذی ربط به دولت ارسال خواهد شد .
وی همچنین به درخواست کارگران و تشکل های کارگری برای بهره مندی از بیمه تکمیلی اشاره کرد و از اهتمام وزارت کار و امور اجتماعی و رفاه و تامین اجتماعی به تدوین سازوکارهای این طرح خبر داد.
شیخ الاسلامی به اجرای طرح موفق ایجاد یک میلیون و 600 هزار فرصت شغلی در سال گذشته اشاره کرد و با تاکید بر اینکه 2.5 میلیون فرصت شغلی در سال جاری هدفی دست یافتنی است گفت: برای تحقق این امر همه آحاد مردم به ویژه تشکل های کارگری و کارفرمایی و همچنین فعالان بازار کار باید در حوزه اقتصادی مشارکت جدی داشته باشند.
وی بر لزوم تشکیل کمیته ای تخصصی متشکل از تشکل های کارگری و کارفرمایی و صاحبان ایده و اندیشه به عنوان یکی از راهکارهای ایجاد اشتغال در شورایعالی اشتغال تاکید و بیان کرد: تشکل های عالی کارگری وکارفرمایی باید موضوع اشتغال زایی در دستور کار دائمی آنان باشد و به عنوان شرکای اجتماعی ، یک کمیته تخصصی برای این موضوع و کمک به وزارت کار در شورایعالی اشتغال تشکیل دهند .
وزیر کار و امور اجتماعی شرکای اجتماعی را یک همکار برای مجموعه دولت عنوان کرد و ادامه داد: تشکل های کارگری و کارفرمایی بازوان و سرمایه های اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی محسوب می شوند و با بهره گیری از ظرفیت آنان ، هیچ هدفی آرمانی نیست بلکه دست یافتنی است .
شیخ الاسلامی اظهارداشت: به تمامی تشکل ها اعتماد داریم و هرکس در این تشکل ها انتخاب شود مدد کار حرکت توسعه ای کشور است .
وی جمهوری اسلامی ایران را دارای ساختاری مردم سالاری عنوان کرد و با اشاره به اینکه نماد اصلی مشارکت مردم در اداره کشور تشکل های مدنی هستند گفت: امروز مجموعه کامل و بی نقص در حوزه تشکل های صنفی کارگری و کارفرمایی وجود دارد که امیدها را برای تحقق اهداف تقویت کرده است .
شیخ الاسلامی، وزارت کار و امور اجتماعی را خدمتگزار تشکل های کارگری و کارفرمایی دانست و با تاکید بر اینکه همه باید برای سربلندی و اعتلای کشور تلاش کنیم افزود: با توان و استعداد موجود در کشور می توان کارهای بنیادی و اساسی انجام داد و اگر تمام توان جامعه کار و تولید به کار گرفته شود اهداف اقتصادی کشور محقق می شود .
وی سه جانبه گرایی را راهبرد توسعه اصلی وزارت کار و امور اجتماعی دانست و تصریح کرد: امید است تا تشکل های کارگری و کارفرمایی با تعامل و همکاری با وزارت کار و ارائه طرح و ایده، فعالیت بیشتری نمایند.
وزیر کار و امور اجتماعی رسیدن به همگرایی را مایه همکاری دانست و گفت: یکی شدن رویکرد کارگران و کارفرمایان آرزوی ماست و ما در نگاه کلان و ملی سعی می کنیم به همگرایی برسیم و در این صورت است که می توان همکاری ها را موثر تر کرد .
شیخ الاسلامی بیان کرد: اگر می خواهیم توسعه یابیم باید هر فردی در حد توان خود احساس مسئولیت کند .
وی اشتغال را یک هدف مهم برای کشور عنوان کرد و با اشاره به موفقیت چشمگیر سال گذشته در ایجاد یک میلیون و 600 هزار فرصت شغلی گفت: ایجاد 2.5 میلیون شغل، کار بزرگی است و ما باید تلاش کنیم تا تشکل های کارگری و کارفرمایی با ظرفیت فراوانی که دارند در این حوزه وارد عمل شوند.
وزیر کار و امور اجتماعی اظهار داشت: قلب جهاد اقتصادی با توسعه اشتغال می تپد و اگر بیکاری مرتفع شود بسیاری از مشکلات ما نیز برطرف خواهد شد.
در این نشست همچنین "نظری جلالی" معاون روابط کار وزارت کار و امور اجتماعی، تعامل تشکلهای کارگری و کارفرمایی را مطلوب توصیف کرد و از طرح اصلاح قانون کار، تامین اجتماعی و بیمه بیکاری خبرداد.