وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران به استناد مصوبه هیئت دولت و طبق سفارش ادارات و سازمانهای دولتی اقدام به تامین اقلام مورد نیاز شامل: برنج ، شکر، مرغ و روغن برای سبد کالای کارمندان دولت کرده و غیر از این اقلام،کالای دیگری را خارج از مصوبه به عنوان سبد کالا به شرکتها و سازمانهای دولتی ارائه و تحویل نداده است
به دنبال انتشار مطلبی در روزنامه عصر اقتصاد مورخ 16/1/1391 با عنوان "چای انگلیسی در سبد کالای کارمندان دولت" روابط عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به این شبهات پاسخ داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در متن این جوابیه آمده است: وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به استناد مصوبه هیئت دولت و طبق سفارش ادارات و سازمانهای دولتی اقدام به تامین اقلام مورد نیاز شامل: برنج، شکر، مرغ و روغن برای سبد کالای کارمندان دولت کرده و غیر از این اقلام، کالای دیگری را خارج از مصوبه به عنوان سبد کالا به شرکتها و سازمانهای دولتی ارائه و تحویل نداده است.
لذا چنانچه در سبد کالای شرکت یا موسسه ای اقلامی غیر از این 4 رقم کالا موجود بوده، مطابق تصمیم و تایید مدیریت آن مجموعه اقدام به این کار شده و ربطی به این شرکت و وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد.