پیک روز در هفته چهارم سال جاری به میزان 28 هزار و 527 مگاوات در روز چهارشنبه 23 فروردین ماه به ثبت رسیده است که در مقایسه با هفته پیش از آن 73/6 درصد و در مقایسه با هفته متناظر پارسال 10/9 درصد افزایش نشان می دهد
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اعلام کرد: پیش بینی می شود پیک مصرف برق در تابستان سال 91 به بیش از 46 هزار مگاوات افزایش یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، "میرفتاح فتاح قره باغ"در نخستین نشست مدیران ارشد برق کشور در سال 91، گفت: پیش بینی می شود پیک مصرف برق در تابستان امسال به بیش از 46 هزار مگاوات افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: همچنین در خوشبینانه ترین حالت حداقل پیک مصرف برق در تابستان سال جاری 40 هزار مگاوات پیش بینی می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به افزایش سالانه تعداد مشترکان برق در کشور، گزارش شبکه برق کشور در چهار هفته نخست سال جاری رشد مصرف برق را به نسبت بالا نشان می دهد.
فتاح قره باغ گفت: پیک روز در هفته چهارم سال جاری به میزان 28 هزار و 527 مگاوات در روز چهارشنبه 23 فروردین ماه به ثبت رسیده است که در مقایسه با هفته پیش از آن 73/6 درصد و در مقایسه با هفته متناظر پارسال 10/9 درصد افزایش نشان می دهد.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اضافه کرد: پیک شب در هفته چهارم سال جاری نیز به میزان 30 هزار و 11 مگاوات در روز چهارشنبه 23 فروردین ماه به ثبت رسیده است که در مقایسه با هفته پیش از آن 39/6 درصد و در مقایسه با هفته متناظر سال گذشته 47/10 درصد افزایش نشان می دهد.
براساس این گزارش، پیک مصرف برق کشور در سال گذشته به میزان 42 هزار و 248 مگاوات در ساعت 14 و 47 دقیقه 12 مردادماه به ثبت رسید.