باید تلاش کنیم تا سطح روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان دوکشور در سطوح عالیتر در ابعاد دو و چند جانبه گسترش یابد.
معاون امور بین الملل رییسجمهوری اسلامی ایران در دیدار معاون اول رییسجمهور کوبا ضمن تاکید بر گسترش سطح روابط دو کشور بر لزوم هر چه بیشتر توسعه مناسبات اقتصادی به عنوان تضمینکننده ارتقای روابط در همه جوانب تاکیدکرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،علی سعیدلو' که به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات ارشد کشور کوبا و همچنین تقدیم دعوت نامه رییس جمهوری کشورمان به 'رائول کاسترو' رییس جمهور کوبا جهت شرکت در اجلاس سران غیر متعهدها به هاوانا و چند کشور حوزه آمریکایی لاتین سفر کرده است روز سه شنبه در دیدار'ماچادور بنتورا' معاون اول رییسجمهور کوبا، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط اقتصادی،علمی و فرهنگی با کشور کوبا خبر داد.
وی گفت : باید تلاش کنیم تا سطح روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان دوکشور در سطوح عالیتر در ابعاد دو و چند جانبه گسترش یابد.
سعیدلو همچنین به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف علمی و اقتصادی اشاره کرد و اظهار داشت : امروز این آماگی در جمهوری اسلامی ایران وجود دراد تا تجارب مذکور خود را به کشورها و دولتهای دوست به ویژه کوبا و کشورهای حوزه آمریکای لاتین در مسیر توسعه هر چه بیشتر اقتصادیشان انتقال دهد.
'ماچادور بنتورا' معاون اول رییسجمهور کوبا نیز در این دیدار، ضمن تمجید از روابط ارزشمند دو کشور، به پیشرفتها و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف اشاره کرد و گفت: اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران فرصت بسیار مغتنمی برای همبستگی و توسعه هر چه بیشتر روابط اقتصادی و سیاسی میان کشورهای عضو این جنبش است .
وی ضمن اعلام آمادگی کشورش برای حضور هر چه فعالتر در اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران، ابراز امیدواری کرد که دوره سه ساله ریاست جمهوری اسلامی ایران بر این جنبش و سپس ریاست ونزوئلا بر آن موجب بروز یک تحول بزرگ و عمیق در این سازمان و دوستی ملتها در راه توسعه، رفاه، صلح و عدالت جهانی باشد.
معاون امور بین الملل رییس جمهوری اسلامی ایران که ریاست هیات ایرانی در سفر منطقهای به حوزه کشورهای آمریکای لاتین را برای تسلیم دعوتنامه جناب 'محمود احمدینژاد' جهت اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها در تهران، بر عهده دارد، در ملاقاتی جداگانه با ریکاردوکاپری ساس معاون اقتصادی رییسجمهور کوبا، ضمن مرور روابط اقتصادی دو کشور، گفت و گوهای مفیدی در جهت رفع موانع توسعه روابط و نیز راههای گسترش هر چه بیشتر مناسبات اقتصادی به عمل آورد.