شجاعی: صنایع الکترونیک از جمله حوزه هایی است که در برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت بر توسعه آن تاکید شده تا جزو 10 صادرات برتر قراربگیرد.
معاون برنامه ریزی وزارت صنعت ، معدن و تجارت گفت : صنایع الکترونیک از اولویتهای ما در تولید ، سرمایه گذاری و صادرات است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از "شاتا" سید علیرضا شجاعی در نشست تخصصی شرکتهای صنایع الکترونیک با محوریت تجاری سازی و توسعه صادرات ، صنایع را همچنین از اولویتهای برنامه راهبردی برشمرد و افزود : صنایع الکترونیک از جمله حوزه هایی است که در برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت بر توسعه آن تاکید شده تا جزو 10 صادرات برتر قراربگیرد.
شجاعی همچنین بر هماهنگی ارکان فرآیند ارزش در صنایع الکترونیک تاکید کرد و افزود : در این صنایع باید زنجیره ایده تا صادرات شکل بگیرد .
به گفته وی بر اساس سیاستهای جدید تجاری کشور که به سمت صادرات محصولات باارزش افزوده بالا پیش رفته این صنعت نیز جزو همین گروه بندی به شمار می رود.
معاون وزیر صنعت،معدن وتجارت بر اهلیت سرمایه گذار، تدوین راهبردها و مزیتهای رقابتی در زمینه صنایع الکترونیک تاکید کرد و گفت : طی تفاهم نامه جدید با وزارت علوم قرار بر این است که مدل این وزارت خانه نیز بر اساس آمایش صنعتی ، معدنی و تجاری هماهنگ شود.
شکل گیری خوشه های صنعتی ، خوشه های صادراتی و شرکتهای مدیریت صادرات در صنایع کوچک و متوسط (smeI) ها از دیگر موارد مورد اشاره شجاعی است که به بیان وی در صنایع الکترونیک بهتر شکل می گیرد و زودتر الگو می شود و تسری می یابد.
سامانه فناوری تسهیل کننده فرآیند ایده تا تجاری سازی
در این نشست تخصصی همچنین رئیس مرکز پژوهش ، توسعه فناوری و صنایع نوین وزارت صنعت ، معدن و تجارت از سازمانهای حامی ، پژوهشگران ، متقاضیان پژوهش و واسطه های فناوری به عنوان عوامل اصلی حوزه فناوری نام برد.
علی معصومی با تاکید بر ضرورت ایجاد سیستم مدیریت یکپارچه اطلاعات در حوزه پژوهش و فناوری گفت : بر این اساس سامانه فناوری ( بهین یاب ) در این وزارتخانه شکل گرفت .
وی با برشمردن فرآیندهای سامانه فناوری افزود : کلیه مراحل و فرآیندهای فعالیتهای پژوهشی از ثبت تقاضای پژوهشی ، ثبت درخواست حمایت ، ثبت نام حامی ، ثبت نام پژوهشگر، ثبت نام داور، ثبت نام واسطه فناوری، ثبت ایده ، ثبت عرضه فناوری ، ثبت خدمات آزمایشگاهی ، ثبت درخواست صدور جواز تحقیق و توسعه (R&D)، ثبت درخواست صدور جواز مرکز پژوهشی و ثبت درخواست صدور جواز خدمات مهندسی در این سامانه صورت می گیرد .
به گفته معصومی از طریق سامانه بهین یاب کلیه متقاضیان خدمات پژوهش ، دانش فنی و فناوری از جمله بنگاههای صنعت و معدنی و تجاری ، سرمایه گذاران وسایر فعالان حوزه به کلیه اطلاعاتی در خصوص پژوهشگران حوزه ، نتایج یافته های پژوهشی و اطلاعات دارندگان فناوری و دانش فنی در زمین فعالیت خود به طور کامل دسترسی خواهند داشت.