شجاعی: تصمیم گیری ها برای حوزه تحقیق و توسعه باید با در نظر گرفتن شرایط امروز کشور و اقتصاد مقاومتی گرفته شود
معاون برنامه ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دو انتظار مشخص از تحقیق و توسعه هست که یکی افزایش عمر محصول و پایدار شدن این منحنی و دیگری افزایش عمر سازمان و بنگاه اقتصادی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از "شاتا"، علیرضا شجاعی در نشست هم اندیشی راه کارهای گسترش تحقیق و توسعه در صنایع کوچک و متوسط تاکید کرد: تصمیم گیری ها برای حوزه تحقیق و توسعه باید با در نظر گرفتن شرایط امروز کشور و اقتصاد مقاومتی گرفته شود.
شجاعی با تاکید بر نقش R & D در بنگاه های کوچک و متوسط (sme) افزود: در شهرک های صنعتی کارگاه های کمتر از 50 نفر کارکن، حدود 92 درصد مجوزهای صنعتی را در اختیار دارند که بیش از 78 هزار بنگاه را شامل می شود.
وی بنگاه های بالای 50 نفر کارکن را 7 هزار بنگاه برشمرد و ادامه داد: این در حالی است که از 1536 جواز صادره برای واحدهای R & D بالغ بر 977 بنگاه توانستند پروانه تحقیق و توسعه را دریافت کنند.
به گفته وی تعداد مراکز پژوهشی دارای مجوز 840 مرکز و تعداد مراکز پژوهشی دارای پروانه 318 مرکز برآورد شده است.
شجاعی در این نشست همچنین بر سرمایه گذاری هوشمند، تولید هدفمند و صادرات ارزشمند در حوزه تولید تاکید کرد.
سهم تحقیق و توسعه در واحدهای کوچک و متوسط، در تغییر پارامترها و جریان ارزش افزوده و چگونگی ورود واحدهای R & D در SME ها و پایدار کردن آنها از دیگر موارد مورد تاکید شجاعی در این نشست بود.