فانی بر دقت در جذب نیروی انسانی دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و گفت : دانشگاه با نیروی انسانی معنا می یابد نه با ساختمان و تجهیزات ، بنابر این باید در این خصوص سختگیر باشیم تا دانشگاهی با برند بالا داشته باشیم
دکتر علی اصغر فانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نشست اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشوری بر نهادینه سازی اقامه نماز جماعت در مدارس و ادارات با حضور معلمان و مدیران تاکید کرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش ، دکتر علی اصغر فانی در اولین نشست مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور در اردوگاه شهید باهنر گفت : به اعتقاد بنده در ساختار آموزش و پرورش باید فعالیت های جدیدی نظیر ؛ پرداختن به اقتصاد آموزش و پرورش برای ساماندهی امکانات و منابع و جلوگیری از هدر رفت آن و سازمانی برای رسیدگی به امور رفاهی فرهنگیان ایجاد شود که البته این موضوعات نیاز به مصوباتی دارد که در صورت اخذ آن پس از بررسی های لازم کارشناسی انجام خواهد شد.
وی در خصوص نقش تربیت معلم با اشاره به دیدگاه های موافق و مخالف آن افزود : اینجانب از ابتدا جزو مدافعان این امر بودم و اعتقاد داشتم معلم در هر رشته ای که تدریس می کند علاوه بر دانش تخصصی لازم باید آشنا با مباحث تربیتی ، روانشناسی و روش های تدریس باشد که خوشبختانه امروز با راه اندازی دانشگاه فرهنگیان بستر مناسبی برای آموزش نیروی انسانی اعم از تربیت معلم و ضمن خدمت ایجاد شده است.
وی بر دقت در جذب نیروی انسانی دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و گفت : دانشگاه با نیروی انسانی معنا می یابد نه با ساختمان و تجهیزات ، بنابر این باید در این خصوص سختگیر باشیم تا دانشگاهی با برند بالا داشته باشیم.
وی ، راه اندازی دانشگاه فرهنگیان را از آرزوهای قلبی خود خواند و تصریح کرد : تلاش های دکتر حاجی بابایی در این زمینه قابل تقدیر است.
فانی در خصوص ساختار 3-3-6 افزود : این ساختار ، ساختار مناسبی است و اجرای آن در کتابی که 8 سال پیش از سوی بنده با عنوان "72 روز سرپرستی در آموزش و پرورش " تالیف و منتشر شد ، مورد تاکید قرار گرفت ، گر چه نواقص آن باید رفع شود.
وی ، اجماع در امور را مشی مدیریتی خود خواند و اظهار کرد : در آموزش و پرورش باید به دنبال هم افزایی و سینرژی مثبت باشیم ، به این معنا که حاصل کار جمعی بیش تر از انجام کار انفرادی است گر چه باید مراقب بود که این سینرژی منفی نشود و برای این امر باید به سمت تقریب نگرش ها گام برداشت.
وی تقریب نگرش ها را به مدد همدلی و همفکری امکان پذیر خواند و تصریح کرد : یکسان سازی نگرش ها نه امکان پذیر است و نه لازم ، زیرا موجب از بین رفتن خلاقیت و نوآوری می شود.
فانی لازمه هم افزایی را همدلی و لازمه همدلی را هم نگرشی و اجماع در فعالیت ها و تصمیمات ذکر کرد .