ربیعی:دولت نباید به دنبال توزیع فقر باشد و بر همین اساس نمیخواهد یک کمیته امداد بزرگ تشکیل دهد، چرا که اصلا عملی منطقی نیست
وزیر تعاون، کار و رفاه احتماعی اعلام کرد: بیماران ام اس تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار می گیرند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی نوید داد: بیماران "ام اس" به محض بروز ناتوانیهای جسمی و حرکتی تحت پوشش حمایتهای سازمان بهزیستی قرار میگیرند.
علی ربیعی در مراسم افتتاح مرکز جامع تخصصی و توانبخشی آرمان شایان که با حضور جمعی از خیرین برگزار شد، گفت: بیماران خاص را تامین اجتماعی و از این پس بیماران ام اس را نیز سازمان بهزیستی تحت پوشش قرار میدهد.
وی با تاکید بر اینکه جامعهای مناسب است که طبقه متوسطش 80 درصد جمعیت آن را تشکیل دهد، افزود : در یک جامعه مناسب جمعیت طبقه فقیر نباید بالاتر از 10 درصد باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: دولت نباید به دنبال توزیع فقر باشد و بر همین اساس نمیخواهد یک کمیته امداد بزرگ تشکیل دهد، چرا که اصلا عملی منطقی نیست.
ربیعی با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید بدون هیاهو، ریاکاری و جنجال فعالیت خود را انجام خواهد داد، تصریح کرد: هیاهوبازی در این دولت جایی ندارد و روح مسئولان در این برهه زمانی در کنار روح و نیازهای مردم قرار میگیرد و امیدواریم فصل جدیدی از مناسبات انسانی در جامعه دیده شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: 30 سال است که در کنار دکتر روحانی بودهام و باید بگویم که 80 درصد صحبتهای رییسجمهور انسانی و هم مربوط به کرامتها، حرمتها، حفظ حرمتهای خصوصی مردم و نیز نو اندیشی است، چرا که مسائل انسانی و رفاه اجتماعی از دلمشغولیهای این دولت است.
ربیعی با اعلام رویکردهایی برای سازمان بهزیستی، خاطر نشان کرد: در این مرکز جامع تخصصی توانبخشی الگوی فراهم شده که هزینهها از افراد نیازمند گرفته نمیشود و در مقابل آن افرادی که دارای توانمندی مالی هستند، بخش و یا تمامی از هزینههای مربوط به درمان خود را میپردازند؛ بنابراین الگوی ایجاد شده باید به عنوان یک مدل در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه باید فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی پس از 18سالگی همچنان مورد حمایت قرار گرفته و رها نشوند گفت: باید شرایطی را در سازمان بهزیستی ایجاد کنیم که فرزندان تحت پوشش این سازمان پس از 18 سالگی رها نشوند و پس از آن نیز این افراد را به ادارات کاریابی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متصل کنیم و همواره حامی آنان باشیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه فعالیتها در سازمان بهزیستی باید به گونهای باشد که عزت افراد مددجو حفظ شود افزود: از کارهای نمایشی که عزتهای انسانی را مخدوش میکند، بیزارم و کمک به افراد مددجو باید همراه با حفظ وظیفه و مسئولیتشناسی باشد.
ربیعی به یکی از برنامههای دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: فراهم کردن زمینه مشارکتهای مردمی و گسترش شبکه خیرین یکی از برنامههای دولت یازدهم است و نباید همه چیز در یک دولت بزرگ و فربه خلاصه شود و باید این تفکر که همه امور توسط دولت انجام شود، از بین برود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: توجه به زنان با توجه به نگاه فرهنگی- اجتماعی قوتر در مقایسه با مردان برای گسترش فعالیت های نیکوکاری به درون خانواده ها، یکی از این راهکارهاست.
ربیعی گفت: توجه به گروه های مرجع همچون ورزشکاران، هنرمندان و نویسندگان برای فعالیت های نیکوکاری نیز به نوعی الگوسازی است.
وی افزود: زمینه سازی برای تولید فیلم و نگاشتن رمان در زمینه فعالیت های انسان دوستانه نیز به گسترش این فرهنگ کمک می کند.
ربیعی گفت: توجه به بضاعت های محدود در فعالیت های نیکوکاری در کنار نیکوکاران با شرایط مالی مناسب نیز نباید فراموش شود.
وی افزود: برگزاری افتتاحیه برای فعالیت هایی که با مشارکت نیکوکاران صورت گرفته است نیز به نوعی نماد و الگو است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از نظر من ساخت مجسمه نیکوکاران به منظور آشنایی کودکان و تمام گروه های جامعه با فرهنگ نیکوکاری که در دین و فرهنگ اصیل ایرانی ما کم نیست نیز یکی از راهکارهای گسترش نیکوکاری و فرهنگ سازی آن در جامعه است.