وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی همچنین خواستارمشارکت بیشتر تشکل های کارگری و نقش آفرینی آنان در مسائل جامعه شد و یادآورگردید : تشکل های کارگری با درک متقابل از مسائل جامعه دولت را در حل مشکلات کمک خواهند کرد
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در اولین نشست گفتگوی سه جانبه ملی که امروز در محل وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با حضورنمایندگان تشکل های کارگری سراسر کشور برگزارشد گفت : تشکل های کارگری باید به سمت کارکیفی و موثربروند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکزروابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دراین نشست پس ازطرح دیدگاه ها و بیان نقطه نظرات از سوی نمایندگان هریک از تشکل های کارگری گفت : با آسیب شناسی از وضعیت تشکل های کارگری بهترین راهکار را درنظام تصمیم سازی اتخاذ خواهیم کرد .
وی در پاسخ به درخواست تشکل های کارگری برای برگزاری نشست های متعدد گفت : توجه به مسائل تشکل های کارگری ازجمله برنامه هایی است که به طور جدی آن را پیگیری خواهم کرد .
وی افزود : اکنون که تصدی دراین سمت را پذیرفته ام می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوشم است و باید فعالیتم در تمام عرصه های مربوط به وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی طوری باشد که فردا روزی بتوانم نزد خداوند متعال پاسخگو باشم .
دکترربیعی به اقدامات و فعالیت های خود دراین وزارتخانه اشاره کرد و گفت : دراولین گام به دلیل اهمیت سازمان تامین اجتماعی و نقش حمایتی سازمان مذکور برای کارگران و نیز رفع دغدغه از جامعه هدف ، انتخاب مدیرعامل این سازمان در اولویت های کاری قرارگرفت و درگام بعدی مساله رفاه اجتماعی و موضوعات پیرامون این بخش مطرح گردید .
وزیرتعاون ، کار و رفاه اجتماعی اذعان داشت: وقتی چیدمان در بخش های مختلف درست و قانونی باشد با تمرکز بیشتر بر نظارت و سیاست گذاری کلان در آن بخش ها متمرکز می شویم .وزیرتعاون ، کارورفاه اجتماعی ، تامین اجتماعی ، رفاه اجتماعی و اشتغال را از مهم ترین اولویت های کاری خود اعلام کرد و گفت : باید در این زمینه ها یادگار های خوبی از خود بر جای بگذارم . دکتر ربیعی به موضوع رفاه اجتماعی و وضعیت آن در نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت : اقدامات رفاهی در کشورکم نبوده است . اما این اقدامات به صورت پراکنده و غیرملموس انجام شده است .وی خاطرنشان کرد : به طور مثال پرداخت پول مستقیم به مردم ، پرداخت یارانه مستقیم و نظایر آن ازجمله مواردیست که به صورت پراکنده انجام شده بنابراین لازم است تا یارانه ها را به بخش درمان ببریم .
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد : اگر مجموعه پول هدفمندی یارانه ها به سمت درمان برود از میزان نابرابری و فقر درجامعه کاسته می شود. وی همچنین پیشنهاد تشکیل شورای عالی رفاه را مطرح کرد و خواستار اصلاح ساختار در بخش خدمات درمانی در چارچوب وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شد .
دکتر ربیعی به نقش و جایگاه وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی درتوسعه تشکل های کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و افزود:ما حق مهندسی کردن تشکل ها را نداریم و معتقدیم آنچه طبیعت کار است باید اجرا شود و بنده برای خود فقط وظیفه باغبانی این تشکل ها را قائل هستم .
وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی همچنین خواستارمشارکت بیشتر تشکل های کارگری و نقش آفرینی آنان در مسائل جامعه شد و یادآورگردید : تشکل های کارگری با درک متقابل از مسائل جامعه دولت را در حل مشکلات کمک خواهند کرد .
دکتر ربیعی به موضوع ارتقای سطح آموزش در تشکلهای کارگری اشاره کرد و افزود : با افزایش سطح علمی تشکلها ، آنان می توانند به عنوان یکی از ارکان اصلی شرکای اجتماعی به ایفای نقش بپردازند. در ضمن تشکل ها در خصوص چگونگی فعالیت موثرشان کار علمی انجام دهند ، مطالعه کنند و بر اساس این مطالعات طرح هایی ارایه کنند که چگونه می خواهند و می توانند سهم موثرتری داشته باشند.
دکترربیعی تصریح کرد : بنابراین لازم است درک ما از شرایط اصلاح شود ، تنش ها و چالش ها کار را با مشکل روبرو می کند وباید با تمام امکانات به سمت بهبود اوضاع برویم .
وی درپاسخ به یکی ازنمایندگان تشکل های کارگری مبنی بردرخواست بررسی اصلاحیه قانون کار گفت : لایحه قانون کار هنوز از مجلس شورای اسلامی برنگشته و در صورت برگشت این موضوع حتما پیگیری می شود و چنانچه با اصلاحات مورد نظرازمجلس برنگشت ازطریق کمیسیون های مربوطه موضوع قابل پیگیری است .
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص حضور اعضای تشکل های کارگری در سایرمجامع و هیات ها گفت : شرایط باید طوری شود تا نمایندگان تشکل های کارگری امکان نظارت برفعالیت هیات ها را هم داشته باشند .
وی درباره نقش سازمان آموزش فنی و حرفه ای در ارائه آموزش های مهارتی به جوانان یاد آورشد : سازمن آموزش فنی و حرفه ای موضوعات مرتبط به آموزش های علمی را مد نظر قرارداده است اما جهت گیری های آموزشی این سازمان باید به سمت مهارتی شدن پیش برود .
دکتر ربیعی گفت : درزمینه مسکن مهر سیاست های دولت را پیگیری می کنیم و برای کارگران و بازنشسته ها نیز این موضوع قابل پیگیری است .
وی درخاتمه ازمشارکت تشکل های کارگری و کارفرمایی درتصمیم سازی های دولت استقبال کرد و گفت : پیشنهاد های شما در این دولت قابل احترام است و بدون شک مشارکت تان در تصمیم سازی های دولت موثرخواهد بود .