مرادخانی: ابرآویز شرایطی را در فرهنگ ایرانی ایجاد کرد که طی آن سالهای ابتدایی انقلاب برای همیشه در اذهان نقش بست
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی درمراسم تشییع پیکر زنده یاد "محمدعلی ابرآویز" شاعر و آهنگ ساز انقلابی هنر وی را تثبت کننده جریان سیال انقلاب اسلامی عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی ، "علی مرادخانی" در مراسم تشییع پیکر "محمدعلی ابرآویز" شاعر و آهنگ ساز انقلابی با اشاره به زحمات و فعالیت های این هنرمند فقید در سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی؛ بی هیچ منت، سفارش و یا دستوری گفت: ابرآویز شرایطی را در فرهنگ ایرانی ایجاد کرد که طی آن سالهای ابتدایی انقلاب برای همیشه در اذهان نقش بست.
وی ادامه داد: اگر هنر انقلاب اسلامی به ویژه در زمینه ترانه و موسیقی شاهد شکوه و جریان متعالی است باید آن را در گرو فعالیت های هنرمندانی چون ابرآبی دانست.
مرادخانی به حضور خود در اداره کل تهیه فیلم در وزارت ارشاد طی سالهای های 59 و 60 اشاره کرد و گفت: در آن سال ها همزمان با جشن های انقلاب اسلامی تم آهنگهایی را برای اکران در سینماها تهیه می کردیم که نخستین آنها به ترانه معروف انقلابیˈ بوی گل سوسن و یاسمن آیدˈ بازمی گردد.
وی خاطرنشان کرد : قرار بود بعد از مرخصی زنده یاد ابرآویز از بیمارستان فیلمی از خاطرات و فعالیت های وی توسط صندوق هنرمندان پیشکسوت تهیه شود که اجل فرصت این امر را نداد.
معاون امور هنری وزیر ارشاد گفت: بدون شک در ادامه مسیر هنرانقلاب با فراز و فرودهای متعددی همراه هستیم اما مهمترین وظیفه ما این است که ادامه دهنده شایسته ای برای مسیر بزرگانی چون زنده یاد ابرآویز باشیم.
"محمدعلی ابرآویز" شاعر و آهنگ ساز انقلابی همزمان با ایام سوگواری عاشورای حسینی در تهران در سن 87 سالگی دارفانی را وداع گفت.
وی خالق سرودهای ماندگار انقلاب همچون «بوی گل سوسن و یاسمن آید»، «معمار طرح حرم»، «الله اکبر»، «سمفونی میدان شهدا»، «آمدن موعود»، «الله الله» و «خمینی ای امام» بود.